ANA SAYFA > GÜNDEM > Emekli astsubaylar: Afrin için göreve hazırız

Emekli astsubaylar: Afrin için göreve hazırız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Emekli astsubaylar: Afrin için göreve hazırız

Ülkemizi tehdit eden terör örgütlerine yönelik başlatılan “Zeytin Dalı” harekatına bir destek de emekli astsubaylardan geldi. Türkiye Emekli Astsubaylar (TEMAD) Derneği, İzmir İl Başkanı Hüseyin Akbaş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karşıyaka Jandarma Komutanlığı’na giderek “Biz de göreve hazırız” dedi.

Ülkenin birlik ve bütünlüğü için şanlı bayrağımız altında ülkenin dört bir yanında yıllarca özveriyle görev yaptıklarını belirten Akbaş, “Afrin harekatında bizlere düşecek bir görev olursa seve seve görevimizin başına döneriz” dedi.

Karşıyaka Jandarma Komutanı, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Kahraman ile görüşen emekli astsubaylar, günün birlik ve beraberlik günü olduğunu belirterek operasyona katılan askerlerin yanında olduklarını söyledi. Terör örgütleri PKK, PYD, YPK ve DEAŞ’ın sınırlarımızda tehdit olmaktan çıkarılması için başlatılan AFRİN harekatını tüm emekli astsubaylar olarak yakından takip ettiklerini belirten Başkan Hüseyin Akbaş “  Kahraman ordumuzun Allah yardımcıları olsun, muzaffer kılsın. Burunları dahi kanamadan zaferle dönmelerini diliyoruz. Dünyanın en güçlü ordularının başında yer alan kahraman ordumuzun ihtiyat güçlerine ihtiyacı yoktur. Ancak yıllarca aynı ortamlarda görev yapan bizler ihtiyaç olduğunda göreve hazırız” dedi.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Uğur Mumcu’yu anıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da Halim Okta dönemi sona erdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?