ANA SAYFA > EĞİTİM > Eğitim-İş'te Çalışkan ve ekibi güven tazeledi

Eğitim-İş'te Çalışkan ve ekibi güven tazeledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eğitim-İş'te Çalışkan ve ekibi güven tazeledi

Eğitim İş İzmir 3 nolu şube 2. olağan genel kurulu soncunda Başkan Hüseyin Çalışkan ve ekibi tekrar yönetime seçildiler.

Eğitim İş İzmir 3 nolu şubeye bağlı olan Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Aliağa, Foça, Bergama,  Kınık, Dikili ilçelerinde toplam 2030 üyesi bulunuyor.

Karşıyaka Cumhuriyet İlkokulunda gerçekleşen Eğitim İş İzmir 3 nolu şube 2. olağan genel kurulunda seçime iki liste ile gidildi. Başkan Hüseyin Çalışkan’ın listesi ara farkla seçildi.

Eğitim İş Genel Başkanı Mehmet Balık’ında konuk olarak katıldığı genel kurulda konuşan Şube Başkanı Hüseyin Çalışkan, Eğitimde yaşanan büyük kaostan ancak Mustafa Kemal'in öğretmenlerinin örgütlü gücüyle çıkılacağını, bu örgütün de Eğitim İş olduğunu söyledi. Çalışkan "Bu yıl Karşıyaka'da yetkili sendika olduk. Önümüzdeki yıl Aliağa Bayraklı ve daha sonra diğer ilçelerde de yetkiyi alacağız " dedi. Genel Başkan Mehmet Balık’da kazanılan yetkiden dolayı 3 nolu şubeyi kutladı. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen seçim sonucu yönetim ve diğer organlar aşağıdaki isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu’na Hüseyin Çalışkan,  Musa Şen,  Ali Abbas Erkmen, Ayşe Yeşil Uysal, Sevda Ketenci, Fatime Konak ve Gülhan Hayta seçilirken,  Genel Merkez Delegeleri olarak Hüseyin Çalışkan, Musa Şen, Nihat Asilsoy,  Gülsevin Korur, Aslı Ertuncay, Ali Abbas Erkmen, Özgür Daşcı, Mustafa Gök, Aysun Urcan, Asiye Özcan, Engin Genç, Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Gülsevin Korur, Özer Şahay, Ercan Akkoyun, Disiplin Kurulu üyeliklerine Kemal Güzel, Suzan Karşu, Hidayet Öncüoğlu seçildi.

Eğitim İş İzmir 3 nolu şubeye bağlı olan Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Aliağa, Foça, Bergama,  Kınık, Dikili ilçelerinde toplam 2030 üyesi bulunuyor.

Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 2 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''İş Dünyasında Aile İçi Şiddete Karşı'' projesi İzmir’de başlatılıyor
Sonraki Haber Olta Fiyatları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?