ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > EGİAD TİYATROSU SOMA İÇİN OYUN SAHNELEDİ

EGİAD TİYATROSU SOMA İÇİN OYUN SAHNELEDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
EGİAD TİYATROSU SOMA İÇİN OYUN SAHNELEDİ

Ege Genç İşadamları Derneği tarafından, sosyal sorumluluk projesi olarak büyük emek harcanarak hazırlanan “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” adlı tiyatro oyunu Soma’daki eğitime destek için perdelerini araladı.

XBody firmasının Altın, Metatron, Hakan Pekin ve Asyakıt firmalarının destek, FY Mobilyanın Dekor, Diva Dergisi’nin Medya Sponsorluğunu gerçekleştirdiği tiyatro oyunundan elde edilen gelir Soma’da yer alan EÇEV Dr. M.Tonguç Kız Öğrenci Yurdu yararına aktarılacak.

Haldun Taner’in yazdığı, Cihangir Turantaş’ın yönettiği, EGİAD iş dünyasından oluşan Tiyatro topluluğunun sahneye koyduğu Sersem Kocanın Kurnaz Karısı adlı oyun, dün akşam AKM’de perdelerini araladı. Replikleriyle, sunumuyla oldukça göz dolduran ve izleyicisi tarafından ayakta alkışlanan oyunun sonrasında sahneye çıkarak teşekkürlerini ileten EGİAD Başkanı Seda Kaya, her yıl bir faydaya hizmet ederek gittikçe büyüyen tiyatro çalışmalarının bu yıl Soma’da yer alan EÇEV Dr. M.Tonguç Kız Öğrenci Yurdu yararına düzenlendiğine dikkat çekerek, “Tiyatro projesi sayesinde bir yandan kişisel gelişimi hedeflerken, diğer yandan da organizasyon ile gelecekteki sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Biz bu proje ile hem sosyal sorumluluğumuzu yerine getiriyor hem de kendi kişisel gelişimimize katkı sağlıyoruz. Her açıdan verimli ve güzel bir çalışma oluyor” diye konuştu.  Yönetmenliğini ve Süpervizörlüğünü Cihangir Turantaş’ın yaptığı, Haldun Taner’in “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” eserinin eğlenceli bir yapıt olduğunu belirten Kaya,  “Üyelerimiz, sanata karşı oldukça duyarlılar. Ülkelerin kalkınmışlıklarının kültür ve sanatla ölçüldüğü gerçeğini göz önünde bulundurursak bu etkinliklerin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabiliriz. EGİAD iş dünyasının bir sivil toplum kuruluşu olarak içinde bulunduğu toplumun ekonomik gelişmesi ile ilgili yaptığı çalışmaların yanısıra sosyal ve kültürel gelişimine de destek vermektedir. Bu amaçla, çevre, sağlık, çocuklar, gençler, yaşlılar kadınlar başta olmak üzere diğer toplum kesimlerine yönelik etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Bu yıl da Soma’da yer alan EÇEV Dr. M. Tonguç Kız Öğrenci Yurdu için sahneye çıktılar” diye konuştu.

Oyunda sahne alacak iş dünyasından isimler:

 Abdullah Külahçıoğlu, Beste Alimert, Mustafa Dizdar, Nilgün Öztürk, Baskın Kocabaş, Gökçen Özaydın, İlknur Yeşilyurt,  Ömer Faruk Göçgün, Hasan Çiçek, Berrin İpek Değirmenci, Mehmet Can Arkayın, Hakan Pekin

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE UYUŞTURUCU SATAN KİŞİ YAKALANDI
Sonraki Haber Körfez Evden Eve Nakliyat Sektörü Gelişti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?