ANA SAYFA > SPOR > Dünya üçüncüsü olan Erdoğan'a, Belediye Başkanı Akpınar'dan altın hediye...

Dünya üçüncüsü olan Erdoğan'a, Belediye Başkanı Akpınar'dan altın hediye...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya üçüncüsü olan Erdoğan'a, Belediye Başkanı Akpınar'dan altın hediye...

Karşıyaka Belediyesi tarafından desteklenen engelli milli sporcu Turan Erdoğan, Moskova’da düzenlenen Para -Tekvando Dünya Şampiyonası’nda 3. olarak bronz madalya aldı. Şampiyonu ödüllendiren, altın ve şilt veren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Benzer başarıları uzun yıllar birlikte yaşayacağız” dedi.

Engelli sporu Para - Tekvando’da daha önce 1 Dünya, 1 Avrupa ve 6 Türkiye şampiyonluğu bulunan ve Moskova’da yapılan son Dünya Şampiyonası’nda Karşıyaka Belediyesi tarafından desteklenen Turan Erdoğan, Dünya 3. olarak büyük bir başarıya daha imza attı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, rakiplerini bir bir geride bırakan Erdoğan’ı meclis toplantısında plaket ve altınla ödüllendirdi. Karşıyaka Belediyesi olarak yetenekli sporcuları her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka’yı bir spor kenti yapma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Yetenekli her sporcuyu destekleyeceğiz. Dünya şampiyonumuzun da her zaman yanında olacağız. Bundan sonra Karşıyaka'yı temsil edecek ve başarılarına tüm Karşıyaka halkını ortak edecek" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu bugün Karşıyaka'ya geliyor...
Sonraki Haber Karşıyaka İlçe Milli Eğitim'den 5 şube müdürünün tayini çıktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?