ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Dünya Fair Play Karitatür sergisi Karşıyaka'da...

Dünya Fair Play Karitatür sergisi Karşıyaka'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dünya Fair Play Karitatür sergisi Karşıyaka'da...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Konseyi'nin dünya çapında düzenlediği "11. Uluslararası Dünya Fair Play Karikatür Sergisi" ilk kez Karşıyaka'da sergilenecek.

Bu yıl Karşıyaka Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi 11. Uluslararası Dünya Fair Play Karikatür Yarışmasına 41 ülke ve 4 kıtadan 473 eser katıldı. Yarışmanın Birinciliğini Türkiye'den Önder Önerbay kazanırken, Avustralya'dan Louis Pol ikinci, İran'dan Malek Sheıkhi üçüncü ve Brezilya'dan Ramundo Rucke ise dördüncü oldu. İlk dört ödül dışında 6 esere de "Şilt Ödülü" verildi.
10 Ocak 2018 günü Saat 17.00 de Evrensel Çocvuk Müzesi Sergi Salonunda açılacak olan sergiye Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı, Avrupa Fair Play Birliği 2. Başkanı ve Dünya Fair Play Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Arıpınar, TMOK Üyesi, Fair Play Konseyi Koordinatörü Teoman Güray, TMOK Fair Play Konseyi Yönetim Kurulu üyesi Avni Erboy da katılacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ali Say da TFF'ye gitti...
Sonraki Haber Koray Varol başarının sırlarını Karşıyaka'da anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?