ANA SAYFA > SPOR > Dostluk maçında Kaf Kaf Masterler galip

Dostluk maçında Kaf Kaf Masterler galip

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dostluk maçında Kaf Kaf Masterler galip

Türkiye’nin değişik bölgelerinde federsyonlar ve kulüpler tarafından düzenlenen masterler ligleri sona erdi. Ancak takımlar futbola ara vermeden dostluk maçlarıyla spor yapmaya devam ediyor.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Ligi (TMVFL) Ege Grubu takımlarından Foça Belediyespor Masterler,  İzmir Masterler Futbol Ligini şampiyon olarak tamamlayan Karşıyakalı eski dostları Kaf Kaf Masterleri Bağarası 80.yıl sahasında konuk etti.

22 Nisan 2018 Pazar Günü saat 17.30’da başlayan karşılaşma güzel bir hava ve futbol için elverişli bir zeminde oynandı. Her iki takımda sakin ve kaliteli futbollarıyla birlikte spor yapmanın ve centilmenliğin en güzel örneklerini verdiler.  Konuk Kaf Kaf Masterler 2-1 üstün tamamladıkları  ilk yarıda gollerini Murat Alkan ve Adem Temiz’in, Foçalılar Mehmet Bildiri’nin ayağından kazandılar.

İkinci yarıda çekişmeli ancak keyifli dakikalar devam etti. Kaf Kaf Murat Alkan’la bir gol daha bulurken, maçın ve Foça’nın son golü Ahmet Terzioğlu’ndan geldi.  Çabalar başka gol getirmeyince Kaf Kaf Karşıyaka’ya 3-2 ‘lik galibiyetle döndü.

Kaf Kaf Antrenörü Kadir Sever tartışmasız ve sakatlıksız harika bir maç oynadıklarını, bundan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Sever; “Sezon bitti. Foçalılar hem renktaşlarımız,hem ağabeylerimiz. Geldiğimiz her zaman büyük keyif alıyoruz. Güzel Foça’mızda arkadaşlarımızla hoşça vakit geçiriyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Foça Belediyespor Masterler antrenörü Zeki Kozu’da sağlık için spor yaptıklarını, bunun içinde Kaf Kaf Masterlerin çok iyi bir partner olduğunu belirtti. Kozu;  “Kaf Kaf’lı arkadaşlarımızla biraraya gelmek, maç yapmak bizim içinde çok büyük bir keyif. Ayaklarına sağlık “dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, kurucusu Işıl'ı andı...
Sonraki Haber Mavişehir'deki Muzaffer İzgü Parkı törenle açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?