ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Domuz Ahırı tekrar sahnede...

Domuz Ahırı tekrar sahnede...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Domuz Ahırı tekrar sahnede...

Karşıyaka Belediyesi Tiyatro Yönetmeni Zekeriya Hocalar’ın “Sanatta 40. Yıl” anısına sahneye hazırladığı “Domuz Ahırı” isimli tiyatro oyunu, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gösterime başlıyor. Yönetmenliğini ünlü oyuncu ve yönetmen Tamer Levent’in yaptığı Domuz Ahırı oyunu, savaştan kaçan bir askerin yaşadığı psikolojik durumu anlatıyor.

Oyunculuğunu Zekeriya Hocalar’ın sanatçı Gamze Vardar ile paylaştığı Domuz Ahırı adlı oyunun yazarı  Dünyaca ünlü  Athol Fugard. Halen ulusal bir kanalda yayınlanan “Cesur ve Güzel” dizisinde Tahsin Korludağ rolü ile büyük beğeni toplayan,  Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı, TOBAV Genel Başkanı, oyuncu, yönetmen ve yazar Tamer Levent’in yönettiği oyunun sahne tasarımını ise İzmir Devlet Opera ve Balesi baş dekoratörü Tayfun Çebi, kostüm tasarımını Bora Serin yaptı. Işık gösterimi Rüjdi Alizi, efektörlüğünü ise Hasan Canberk Kayhan’ın yaptığı oyun, günümüzde de halen yaşanan savaş ortamlarındaki acıları, sıkıntıları, travmaları anlatmaktadır.

Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde başlayan gösteriler, sezon boyunca farklı il ve ilçelerde sahnelenecek.

Tam  20, öğrenci 15 TL olan tiyatronun biletleri  Karşı Sanat Merkezi’nden satışı yapılmaktadır. Oyun, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde  20 Ocak 2016 Cuma, 15 Şubat 2016 Çarşamba, 17 Mart Cuma ve 10 Nisan Pazartesi tarihlerinde oynayacaktır. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova’da 320 ''Genç Kaşif'' daha mezun oldu
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın neşesi yerinde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?