ANA SAYFA > ÇEVRE > Direksiyon sınavına katılanlar başkan Akpınar’dan destek istiyor

Direksiyon sınavına katılanlar başkan Akpınar’dan destek istiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Direksiyon sınavına katılanlar başkan Akpınar’dan destek istiyor

Karşıyaka’da direksiyon sınavına giren adaylar ve sürücü kurs sahipleri sınav alanında kapalı bir alan yapılması için Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan destek bekliyor.

Karşıyaka Milli Eğitim Müdürlüğünce Örnekköy mahallesindeki direksiyon sınav alanında sınava katılan adaylar ile sürücü kursu sahipleri sınav başlangıç yerinde kapalı bir alan yapılması için Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dan destek bekliyor.
Sürücü kurs sahipleri yazın güneşte, kışın yağmurda, soğukta kapalı bir alan olmadığı için kendilerinin ve kursiyerlerinin mağdur olduğunu belirterek şöyle konuştular “Başkan Akpınar halden anlayan bir başkan. Yazın güneşinde, kışın soğuğunda, yağmurda zor anlar yaşıyoruz. Kış aylarında bizlerin ve kursiyerlerimizin başını sokabileceğimiz, oturabileceğimiz sıcak bir ortam, içimizi ısıtacak sıcak bir bardak çay olacak bir kapalı alan istiyoruz. Lavabo ihtiyacımızı uzak kahvelerde gidermek te çok zor oluyor. Ortak bir alanın sınav heyecanı ile bekleyen kursiyerlerimizin de birbirleri ile kaynaşmasını sağlayacağına inanıyoruz. Sınav alanında boş bir alan var, orada yapılabilir, gerekirse biz çalıştırabiliriz. Başkan gençleri de bizleri de sever, bizde onu çok severiz. Bu isteğimizi kırmayacağını düşünüyoruz.”

Haber-fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rehber öğretmenler travmaları önleyecek
Sonraki Haber Filede Karşıyaka Bayramiç engeline takılmadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?