ANA SAYFA > İZMİR > DİKİLİ SAHİLLERİ EMİN ELLERDE

DİKİLİ SAHİLLERİ EMİN ELLERDE

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DİKİLİ SAHİLLERİ EMİN ELLERDE

Dikili Belediyesi, pilot bölge olarak belirlenen ve tertemiz denizi, plajı, kumuyla ünü dünyaya yayılan mavi bayraklı Çandarlı Kale Önü Plajı’nda vatandaşların daha güvenli ortamda denizin keyfini çıkarmaları için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Plajda dünya standartları, Mavi Bayrak kriterleri ve TSSF'nin standartlarına uygun olarak cankurtaran belgesine sahip yaz sezonu boyunca boğulmalara karşı hizmet verecek olan personeller göreve başladı. Ayrıca belediye ekipleri tarafından denize girecekleri bilinçlendirmek, uyarıda bulunmak ve boğulma vakalarının önüne geçmek için de broşürler dağıtılarak, kumsala yakın bölgelere uyarı tabelaları konularak, denize emniyet şeritleri çekildi. Gün boyu görev yapan cankurtaran ekiplerinin boğulma vakalarına önüne geçmesi için anında müdahale olanağı sağlayan araç ve gereçlerde bölgeye konuşlandırıldı.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Çandarlı Kale Önü Plajı’nda oluşturulan cankurtaran timinin tatil için bölgeye gelen yerli, yabancı turistlerle bölge halkının huzur içinde tatil yapmaları ve daha güvenli ortamda denizin keyfini çıkarmaları için görev yapacağını belirterek, 09:30 – 19:00 saatleri arasında görev yapacak olan cankurtaran ekiplerinin, boğulma vakalarına anında müdahale edeceğini söyledi. Başkan Tosun, ‘Dikili ilçemiz Marda Çayı’ndan Bakırçay’a uzanan 45 km boyunca kum plajlarla kaplı kıyı şeridi ile deniz turizmi acısından canlı bir bölgedir. Önümüzdeki günlerde Çandarlı Kale Önü Plajı’nda başlattığımız bu uygulamayı denize girilen tüm plajlarımızda uygulamaya sokarak tatilci konuklarımızla, vatandaşlarımızı boğulma tehlikelerine karşı koruyarak huzurlu bir tatil dönemi geçirmelerini sağlayacağız’ dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ALTAR TOKER KAMUOYUNUN AYDINLATILMASINI İSTİYOR
Sonraki Haber İZMİR TARIMINA AMERİKAN İLGİSİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?