ANA SAYFA > SAĞLIK > DEÜ KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Konukevi’nde birinci yıl kutlaması

DEÜ KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Konukevi’nde birinci yıl kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DEÜ KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Konukevi’nde birinci yıl kutlaması

KİTVAK tarafından, bağışçı ve hayırseverlerle el ele verilerek hasta ve hasta yakınları için inşa edilen ve geçtiğimiz yıl hizmete açılan DEÜ KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Konukevi’nde birinci yıl kutlaması yapıldı

Kitvak’ın üçüncü büyük eseri olan ve 18 Aralık 2017’de hizmete açılan Dokuz Eylül Üniversitesi KİTVAK-Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi bir yılı geride bırakırken, açılış yıldönümü olması nedeniyle vakıf tarafından bir kutlama organize edildi.

Kutlama etkinliği; Rektörlük temsilcileri, konukevinin büyük bağışçılarından Sancak Ailesi, konukevinde kalan hasta ve hasta yakınları, Kitvak ve konukevi yönetimi ve çalışanlarının da iştiraki ile gerçekleşti.

Kitvak’ın büyük bağışçılarından Sancak Ailesi adına konuşan İş İnsanı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde aile olarak hayır işleri yaptıklarını, çok sayıda eseri insanlığın hizmetine sunduklarını ancak ağabeylerinin isminin verildiği DEÜ-KİTVAK Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nin aile nezdinde çok ayrı bir yer ve önem kazandığının altını bir kez daha çizerken “Zaman zaman konukevine yaptığımız ziyaretler, bu konukevinden yararlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlarla yaptığımız görüşmeler ve Kitvak Yönetimi’nden aldığımız geri dönüşler buradaki memnuniyetin en üst seviyede olduğunu gösteriyor. Aile olarak Kitvak’ın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, DEÜ-KİTVAK Abdulrezzak Sancak Konukevi’nin hizmete girdiğinizden bugüne yaklaşık 8 bin gecelemenin gerçekleştiğini,  Konukevi'nde Askıda Oda'dan 60 kişinin 1000 gece ücretsiz konaklatıldığının altını çizerken “Bu binalar kolay inşa edilmiyor. Vakıf olarak bağış bulmakta çok zorlandığımız bir dönemde Sancak Ailesi’nin can suyu vermesiyle konukevimizi tamamlayabildik. Bu binada büyük küçük miktarlar demeden özveriyle bağışta bulunan çok sayıda hayırseverimizin bağışı var. Kimi kendi adına, kimisi sonsuzluğa uğurladığı aile büyükleri adına bağışlarda bulundular. Hakkın Rahmetine kavuşanları saygı ve minnetle anıyor, tüm bağışçı ve hayırseverlerimize, kişi, kurum ve kuruluşlara şükranlarımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz” dedi.

Açılış yıldönümü ile aynı tarihe denk gelen Kitvak İcra Komitesi Üyesi İnci Sancak’ın doğum günü de konukevinde pasta kesilerek kutlandı. Sürpriz karşısında duygulanan İnci Sancak “Kitvak Ailesi’nin bireyi olmaktan her zaman onur duydum. İnsanlık adına doğru ve anlamlı işler yapmaya devam edeceğiz” diyerek Kitvak Yönetimi’ne teşekkür etti.

Zaman zaman duygulu anların yaşandığı kutlama etkinliğine; Rektörlüğü temsilen Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hakan Uzun, konukevinin büyük bağışçılarından Sancak Ailesi’nden Mesut Sancak, eşi İnci Sancak; Metin Sancak, eşi Ferah Sancak; Sadi Sancak, eşi Enise Sancak;  Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, Kitvak Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Cankeş, A.İklil Ulueren, Maksude Kılınç, Nesrin Coşkun ve Serdar Dedeoğlu, İcra Komitesi Üyeleri, konukevinde kalan hasta ve hasta yakınları, konukevi yönetimi ve çalışanları katılırken, yıldönümü pastasının kesilmesinin ardından konukevinde kalan hasta ve hasta yakınları ile bir araya gelinerek sohbet edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İGC: Türkiye'de basın kaygı içinde
Sonraki Haber En uzun gecede arabalı sinema keyfi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?