ANA SAYFA > EĞİTİM > DENİZ AYÇE'NİN MEZUNİYET SEVİNCİ

DENİZ AYÇE'NİN MEZUNİYET SEVİNCİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
DENİZ AYÇE'NİN MEZUNİYET SEVİNCİ

İngilizce ve Almanca bilen, salsa ve çaça yapan, stajındaki başarısı nedeni ile mezun olmadan iş teklifi alan ve enerjisi ile tüm sınıf arkadaşlarının neşesi olan Ulusal Down Sendromu Derneği Gençlik Kolları Başkanı Deniz Ayçe Karagöz, İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümündeki eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun oldu.

Hayata bir kromozon fazla ile gelen ve Down Sendromunu bir sorun değil bir özellik olarak kabul eden Deniz Ayçe Karagöz, eğitimini burslu olarak sürdürdüğü İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden başarı ile mezun oldu. İlkokuldan başlayarak eğitim konusunda annesi Seray İlkmen ile birlikte verdiği mücadeleyi üniversite mezuniyeti ile taçlandıran Deniz Ayçe, en yoğun turizm bölgelerinde mesleğini yapmak istiyor. İngilizce ve Almancasını geliştirmek için eğitimlerini sürdüren Deniz Ayçe’nin, Salsa ve Çaça’dan sonraki yeni ilgi alanı ise fotoğraf.

Mezuniyet töreninde İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ali Rıza Doğanata ve Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile bir araya gelen Deniz Ayçe, İngilizce Hazırlık Sınıfı ile başlayan üniversite eğitimini başarı ile tamamlamasına olanak sağlandığı için teşekkür etti. Deniz Ayçe, “İzmir Üniversitesi’nde eğitim aldığım için çok mutluyum. Hocalarım ve arkadaşlarımla çok iyi anlaştığım ve eğlenceli bir üniversite hayatım oldu” dedi. Ulusal Down Sendromu Derneği’ndeki etkinliklerine herkesi davet eden ve daha fazla Down Sendromlu gencin eğitim alabilmesini isteyen Deniz Ayçe, “Herkes üniversitede okuyabilir. Allah herkese üniversitede okumayı nasip etsin” dedi. Mütevelli Heyet Başkanı Doğanata ve Rektör Erciyeş de mesleki kariyerinde Deniz Ayçe Karagöz’e başarı dilerken, “İzmir Üniversitesi’nin toplumsal duyarlılığını farklı bir boyuta taşıyan Deniz Ayçe’nin başarıları ve çalışma azmi her zaman bizler için umut ve mutluluk kaynağı oldu. Mesleki hayatında da bizleri başarıları ile gururlandıracağına eminiz” dediler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber NEJAT İŞLER'İN PARMAKLARI KESİLDİ
Sonraki Haber İZMİR'İN YENİ GEMİLERİNİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?