ANA SAYFA > ÇEVRE > Demirköprü Mahallesi’ndeki sokaklar yenilendi

Demirköprü Mahallesi’ndeki sokaklar yenilendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demirköprü Mahallesi’ndeki sokaklar yenilendi

Karşıyaka Belediyesi, Demirköprü Mahallesi’ndeki sokakları sil baştan yeniledi. İmar planlarına göre düzenlenen sokaklar; yol, kaldırım ve yağmur kanallarından çöp konteynerlerine kadar elden geçirildi.

Karşıyaka Belediyesi, ilçenin işlek merkezlerinden biri olan Demirköprü’de 6168/2 sokak ve çevresinde, toplamda 750 metrekarelik alandaki yenileme çalışmalarını tamamladı. İmar planlarına göre düzenlenen sokaklarda yol, kaldırım ve tretuvar çalışmalarının yapılmasının yanı sıra yağmur suyu ızgaraları ve çöp konteynerleri de yenilendi. Sokaklarda kullanılan malzemeler, belediye şantiyesinde üretilerek maliyet düşürüldü.


Daha çağdaş ve yaşanabilir bir kent yaratmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yenileme projelerimizle sokaklarımızın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımızda kullanılan beton kaplamaları şantiyemizde üreterek, bir yandan da önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz. Yurttaşlarımızdan gelen talep ve öneriler doğrultusunda daha güzel, modern ve huzurlu bir Karşıyaka yaratmak bizim öncelikli görevimizdir. Bunun için de gece gündüz demeden, aralıksız olarak, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışacağız” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber
Sonraki Haber Marko Banic turp gibi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?