ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Demet Akbağ ve Zafer Algöz Karşıyaka'ya geliyor

Demet Akbağ ve Zafer Algöz Karşıyaka'ya geliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demet Akbağ ve Zafer Algöz Karşıyaka'ya geliyor

Başrollerini usta oyuncular Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ün oynadığı 23 Şubat’ta vizyona girecek Görevimiz Tatil’in İzmir galası 24 Şubat Cumartesi DevAjans organizasyonuyla Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Merakla beklenen ve son yılların en samimi komedi filmlerinden olduğu konuşulan, usta oyuncular Demet Akbağ ve Zafer Algöz’ü karı-koca olarak izleyiciyle buluşturan ‘Görevimiz Tatil’, SugarWorkz ve Taff ortak yapımı bir aile komedisi. Çakallarla Dans seristen tanıdığımız filmin yönetmeni Murat Şeker, senaryoyu  Ali Tanrıverdi’yle birlikte yazmış.

DEV OYUNCU KADROSU
Demet Akbağ’ın canlandırdığı “titiz ve fedakar” Türk annesi “Türkan Mutlu”nun eşi “Sıtkı Mutlu”yu Zafer Algöz’ün canlandırdığı filmin diğer rollerinde ise Deniz Altan, Ali Keçeli, Hakan Bilgin, Özlem Türkad, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Ahmet, Onur Dilber, Sarp Akkaya, Yılmaz Gruda, Anıl Tetik yer alıyor.

İZMİR GALASI 24 ŞUBAT’TA
Çekimleri İzmir’de gerçekleştirilen ‘Görevimiz Tatil’in İzmir Galası DevAjans Organizasyonu’yla 24 Şubat Cumartesi  Mavibahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek. Başrol oyuncuları Demet Akbağ ve Zafer Algöz ile yönetmen Murat Şeker ve senarist Ali Tanrıverdi’nin İzmirliler’le hasret gidereceği buluşmaya bütün kent davetli.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti'li Doğan'dan otoban sistem önerisi
Sonraki Haber Genç kızların yeni tutkusu Kick Boks

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?