ANA SAYFA > SPOR > Dart'ta hedef: Önce İzmir, sonra Türkiye Şampiyonluğu...

Dart'ta hedef: Önce İzmir, sonra Türkiye Şampiyonluğu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Dart'ta hedef: Önce İzmir, sonra Türkiye Şampiyonluğu...

Bostanlıspor Dart takımı çalışmalarını baş antrenör Kemal Elmastaş yönetiminde Bostanlı’daki Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Dart Salonunda sürdürüyor.

Hedeflerinin önce “iyi takım”ı oluşturmak, ardından da İzmir ve Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu ifade eden baş antrenör Kemal Elmastaş, “Şu anda takım ve bireysel çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan lisanslama işlemlerimiz de sürüyor. Bostanlıspor'dan geleceğin dart şampiyonlarını çıkaracağımızdan eminiz. Hedef önce şampiyonluk, ardından da yetiştireceğimiz sporcularımızı Milli Takımlarımıza göndermek, Ay Yıldızlı formayla uluslararası maçlara çıkarmak, peş peşe başarılara imza atmak, ülkemize madalyalar kazandırmak” dedi.
Kemal Elmastaş, şöyle devam etti:
"Gode Cengiz Spor Tesislerindeki çalışmalarımız hafta içi ve hafta sonları devam etmektedir. 2 grup halindeki çalışmalarımıza takım oyuncularımız devam ediyor. Biz yeni oyuncuları ve özellikle de Karşıyakalıları da çalışmalarımıza bekliyoruz." Veterenlere ve yetişkinlere de hafta içi akşam saatlerinde dart çalışmalarını başlatacaklarını ve çalışanlara dartla günün yorgunluğunu unutturup, stresten uzaklaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Elmastaş, "Çeşitli branşlarda Türkiye çapında başarıları Karşıyaka’ya getiren Bostanlıspor'la dartta da söz sahibi olabilmek için çalışıyoruz. Başkanımız Avni Erboy bizlere tüm olanakları sağlıyor. Onun ve yönetimin yüzünü kara çıkarmayacağız. Bu nedenle de çok ciddi olarak çalışıyoruz" dedi.


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da özel bir sergi... “Sanat Engel Tanımaz” dediler...
Sonraki Haber Direksiyon başında kalp krizi geçirdi, öldü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?