ANA SAYFA > İZMİR > CV Tasarım Yarışması’na başvurular başladı

CV Tasarım Yarışması’na başvurular başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CV Tasarım Yarışması’na başvurular başladı

CV Tasarım Yarışması Türkiye 2016, Ege Genç İşadamları Derneği’nde (EGİAD) yapılan tanıtım toplantısıyla başladı.

 Yarışmayı organize eden Solis Proje Fabrikası'ndan Ahmet Veli Olgundeniz ve jüri üyelerinin katıldığı toplantıda, yarışmanın detayları hakkında bilgi verildi. 3 kategoride gerçekleştirilecek olan yarışmaya gönderilecek CV’ler arasından “En İyi Kapak Yazısı”, “En Tasarlanmış CV” seçilecek ve bir de “Yaratıcılık Özel Ödülü” verileceği açıklandı. Gençleri yaratıcı düşünceye teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmaya başvurular 20 Kasım’a kadar devam edecek. 22 Kasım Salı günü jüri değerlendirme toplantısı yapılacak ve 24 Kasım Perşembe günü sonuçlar ilan edilecek. 29 Kasım Salı günü de yine EGİAD'ta düzenlenecek organizasyonla yarışmacılara ödülleri verilecek. Dereceye girenler Destek Patent firmasında staj yapma fırsatı bulacak.

Yarışma hakkında değerlendirmelerde bulunan Solis Proje Fabrikası'ndan Ahmet Veli Olgundeniz, projenin çok açık bir süreç olduğunu belirterek, “Bu İzmir’in projesi olsun istiyoruz. Biz gençlerin yaratıcılığını görünce mutlu oluyoruz. İşe alım süreçlerinde CV’lerin dikkat çekici olması gerekiyor. Bu yarışmayla hem gençler kendilerini test ediyorlar hem de iyi bir iş için kendilerine fırsat yaratıyorlar. Çünkü jürimiz içinde önemli şirketlerin sahipleri, İK müdürleri, üniversitelerden hocalarımız ve sektör temsilcileri var. Hepsi çok değerli ve önemli isimler” dedi.

Yarışma detayları hakkında da bilgi veren Olgundeniz, “Her aday bir CV gönderebilecek. Puanlama 5 üzerinden yapılacak. Yarışmaya öğrenci (lise, kolej, yüksekokul, üniversite, yüksek lisans veya doktora) olan veya mezuniyetin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş kişiler katılabilecek. CV’lerin mutlaka Türkçe hazırlanmış olması gerekiyor. Ayrıca CV’lerin özgün olması, daha önce bir yerde yayınlanmamış olması, sadece bu yarışma için hazırlanmış olması gerekiyor. Detaylı bilgiyi www.cvtasarimyarismasi.com adresinden edinebilirler” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AASSM’de muhteşem açılış
Sonraki Haber Pınar Çocuk Tiyatrosu, 30. yılında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?