ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet'in 95.yılı Karşıyaka'da büyük bir coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyet'in 95.yılı Karşıyaka'da büyük bir coşkuyla kutlanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet'in 95.yılı Karşıyaka'da büyük bir coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyet'in 95'inci kuruluş yıl dönümü, Karşıyaka'da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Karşıyaka Belediyesi 28 Ekim’de on binlerce kişiyi Fener Alayı’nda buluştururken, üç akşam üst üste muhteşem konserler gerçekleştirilecek.

Karşıyaka Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 28 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Fener Alayı ile başlayacak. Belediye hizmet binası önünde toplanacak binlerce Karşıyakalı, ellerinde Türk Bayrakları, meşaleler ve pankartlarla, Karşıyaka Çarşısı’na yürüyecek. Coşkulu kalabalığa, Karşıyaka Belediye Bandosu da eşlik edecek.‪ Yürüyüş Karşıyaka İskele’de son bulacak. 

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’ndeki konser şöleni ise 28 Ekim saat 20.00’de, Parlamenterler Kültür Sanat ve Türk Müziği Derneği Türk Müziği Korosu ile başlayacak. 29 Ekim’de KODA, Şef Oğuzhan Kavruk yönetiminde, tanınmış solistlerle birlikte sanatseverlerin karşısında olacak. Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’ndeki ‘Tüm Korolarımızla Cumhuriyet Konseri’ de 30 Ekim Salı akşamı gerçekleşecek. Öte yandan, Araştırmacı Yazar Metin Aydoğan, 29 Ekim saat 17.00’de, Cumhuriyet Söyleşisi ile Çarşı Kültür Merkezi’nde Karşıyakalılar ile buluşacak. 

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En büyük eserim’ dediği Cumhuriyet’in 95. yılını, Karşıyakamıza yakışan bir coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde kutlayacağız. Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olduğumuzu bir kez daha göstermek için, tüm İzmirlileri etkinliklerimize bekliyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Ata’dan Ana’ya 25.kez koşacak
Sonraki Haber Piyanist Burak Çebi ile Debussy Gecesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?