ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhuriyet çocuklarına anlamlı destek

Cumhuriyet çocuklarına anlamlı destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet çocuklarına anlamlı destek

Karşıyaka Belediyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği İzmir Şubesi Cumhuriyet Eğitimevi öğrencilerine yaz dönemi boyunca ev sahipliği yapıyor, 3 branşta ücretsiz yaz spor okulu düzenliyor.

7-14 yaş grubuna yönelik olarak açılan judo, voleybol ve yüzme kursları; Karşıyaka Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor. Kurslara yaklaşık 40 öğrenci katılım sağlıyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Ulu Önder Atatürk’ün Türkiye’ye ve topluma kazandırdığı değerlerin korunması, geliştirilmesi ve topluma ulaştırılmasında büyük emek harcıyor. Çağdaş düşünceli, aydınlık nesiller yetişmesine katkı sağlıyor. Biz de bu çalışmalara destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaz okullarımıza katılan çocuklarımıza başarılar, iyi eğlenceler diliyorum. Yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kurslarda hem yeteneklerini geliştiren hem de keyifli vakit geçirme imkanı bulan öğrenciler de Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkürlerini iletti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mutluluk Atölyesi ile eğlenerek öğrenecekler
Sonraki Haber Kaf Kaf'ın kalecisi Altınordu'ya imzayı attı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?