ANA SAYFA > GÜNDEM > Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Zübeyde Ana’yı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Zübeyde Ana’yı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Zübeyde Ana’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Anneler Günü’nde, Zübeyde Hanım’ın Karşıyaka’daki anıt mezarını ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Karşıyaka’ya gelen İnce’yi; Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve eşi Zehra Akpınar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve yüzlerce Karşıyakalı karşıladı. Alkışlar eşliğinde alana giren Muharrem İnce, Zübeyde Hanım’ın kabrine çelenk ve karanfiller bıraktı. İnce’ye, anneler de eşlik etti.

Konuşmasına Neşet Ertaş’ın “Kadın insandır, biz insanoğlu” sözleriyle başlayan Muharrem İnce “Bugün Yalova’da anamın yanında olamadım. Kurucumuz, kurtarıcımız Atatürk’ün ve hepimizin anası Zübeyde Hanım’ın huzuruna gelip, O’nun gününü kutlamak ve bir Fatiha okumak istedim. Bu ülkenin evlatlarının güzel yaşaması için önümüzde bir süreç var, bunu iyi değerlendireceğiz. Bu süreçte bir kadınlarımıza bir de gençlerimize çok güveniyorum. Büyük İzmir mitinginde tekrar buluşmak dileğiyle, Anneler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Akpınar da “Bu anlamlı günde bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Başta Zübeyde Annemiz olmak üzere; beni dünyaya getiren annemin, bana iki çocuk bağışlayan eşimin ve yüreğinde annelik duygusunu taşıyan tüm kadınların Anneler Günü kutlu olsun. Bugün bir müjde de vermek istiyorum. Babalar Günü’nde, Ali Rıza Efendi Parkı ve Büstü’nü hep birlikte açacağız. Karşıyakamızın vefasını bir kez daha göstereceğiz” diye konuştu.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Anıt, Selda Bağcan konseri ile açıldı...
Sonraki Haber Kaymakam Yücel okuma yazma öğrenen annelerin Anneler Günü'nü kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?