ANA SAYFA > EĞİTİM > Çocuklar ahşaptan oyuncakları sergiledi

Çocuklar ahşaptan oyuncakları sergiledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çocuklar ahşaptan oyuncakları sergiledi

Karşıyaka İş Kadınları Derneği(KAR-İŞKAD) Fuat Köprülü İlkokulunda ahşap oyuncak etkinliği düzenledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD), Fuat Köprülü İlkokulunda düzenlediği etkinlikte çocuklar ahşap atölyesinde kendi oyuncağını yaptı.

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Uvez Danışman “Dernek Başkanımız Nil Güneri’ye ve değerli üye arkadaşlarıma böyle anlamlı ve yararlı eğitim olanağını öğrencilerimize sağladıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.”

Etkinliğe Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, dernek üyeleri, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hasan Ayar, İlhami Dağlargüler,  Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Yıldıray Çığırgil, Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Yıldızhan Altınışık, Okul Müdürleri, Ahşap Atölyesi sahibesi Vahide Aslan, öğretmenler, Okul Aile Birliği yönetici ve üyeleri ile okul çalışanları katıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın konuğu Muratbey Uşak
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka son üç dakikada işi bitirdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?