ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Çocuk istismarına dur!..'' çağrısı

''Çocuk istismarına dur!..'' çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Çocuk istismarına dur!..'' çağrısı

Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) ile bir özel eğitim kurumu öncülüğünde Karşıyaka Çarşısı'nda, "çocuk istismarına dur" sloganıyla tepki yürüyüşü düzenlendi.

BESİAD Başkanı Ali Aktaş, yürüyüş öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumun kanayan yarası olan "çocuk istismarı" konusuna dikkat çekmek istediklerini söyledi.

Çocuklara zihinsel ve fiziksel olarak zarar verilmesini kabul etmediklerini vurgulayan Aktaş, "Toplumsal refleks göstermek için bir araya geldik." ifadelerini kullandı.

Özel bir eğitim kurumunun kurucusu Canan Tiryakigil ise daha fazla çocuğun ölmemesi ve istismar edilmemesi için farkındalık yaratmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından gruptakiler, "çocuk bedenime dokunma", "minik bedenimin sesi ol", "çocuk istismarına hayır" yazılı dövizlerle Karşıyaka Çarşısı'nda sessiz yürüyüş yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı memurlara yüzde 30 zam...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan oyun kurucu transferi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?