ANA SAYFA > SPOR > Cihan Büyükoral: “Yönetim geç kaldı”

Cihan Büyükoral: “Yönetim geç kaldı”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihan Büyükoral: “Yönetim geç kaldı”

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, yönetime verdikleri destek sözünün arkasında olduklarını fakat bunun için yönetimin göreve başlaması gerektiğini belirterek, “Yönetim geç kaldı” dedi.

Spor Toto 2. Lig’e düştükten sonra gittiği Olağanüstü Genel Kurul’un ilk ayağında başkan adayı bulamayan, daha sonra divan kurulu ve camianın ileri gelenlerinin desteğiyle Mutlu Altuğ’un başkanlık görevine soyunduğu Karşıyaka’da, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral yeni yönetimin bir an önce çalışmaya başlaması gerektiğini söyledi.

Sözümünüzün arkasındayız

Mutlu Altuğ’un kongre sonrasında yaptığı “Camiadan sözünü aldığımız desteği göremezsek bir ay içerisinde durumu tekrar değerlendirebiliriz” açıklamasını değerlendiren Büyükoral, “Biz hiçbir zaman ‘aramızda para toplar destek oluruz’ gibi bir şey söylemedik fakat komite kurarak yapacakları görüşmelerde kulübe destek bulunması konusunda yardımcı olacağımızı söyledik. Biz bu sözümüzün arkasındayız. Yönetim görevinin başına geçsin, belediyeyle, holdingle, Başbakan’la, Spor Bakanı’yla görüşmeleri ayarlasın, biz bu kurumlar üzerinde etkili olabilecek arkadaşlarımızla bu görüşmelere katılarak kulübe destek sağlanması için çabalayacağız. Ama randevuları ayarlamak bizim işimiz değil” dedi.

Yönetimin henüz ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmemiş olmasını da eleştiren Büyükoral, “Pazartesi günü Divan Kurulu’ndaki arkadaşlar bana kongre tutanaklarının hazır olduğu bilgisini verdiler. Yani yönetim Pazartesi akşamı saat 16.00’dan sonra ilk toplantısını yaparak göreve başlayabilirdi, bugün günlerden Perşembe. Bu olmadı... Hadi Pazartesi işleri varsa da, Salı günü toplantı yaparak işlerinin başına geçeceklerdi. 31’inde futbolcular serbest kalıyorsa, onlarla görüşmelere hızla başlanmalıydı. Kendilerini sevsem de, desteklesem de, arkadaşlarımız da olsalar burada hata görüyorum” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber ÖZEL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de ''şizofreni'' tarihine yolculuk
Sonraki Haber İzmir, yeni rekor peşinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?