ANA SAYFA > SPOR > Cihan Büyükoral: “Kayyuma devredilme söz konusu değil”

Cihan Büyükoral: “Kayyuma devredilme söz konusu değil”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihan Büyükoral: “Kayyuma devredilme söz konusu değil”

Lig’de küme düşme acısını yaşadıktan sonra Olağanüstü Genel Kurul’a giden ve başkan adayı bulamadığı için seçimleri bir hafta ertelemek zorunda kalan Karşıyaka’da, camia büyüklerinin bugün yaptığı toplantıdan liste çalışması yapma kararı çıktı.

13 yıldır aralıksız oynadığı PTT 1. Lig’e veda ettikten sonra gittiği Olağanüstü Genel Kurul’da başkan adayı bulamayan ve yönetimi divan kongresine devredilen Karşıyaka’da, kulübü yalnız bırakmamak için bir araya gelen camianın ileri gelenleri liste çalışması yapma kararı aldı. Toplantıdan çıkan karara göre, öncelikle başkanlık için adı geçen tek isim olan Mutlu Altuğ’a giderek, “Kulübün durumunu biliyoruz, ne olursa olsun arkandayız, aday ol” mesajı verilecek. Altuğ görevi istemezse, bugün bir araya gelen camianın ileri gelenleri kendileri bir liste oluşturacak ve bir başkan adayı çıkartarak kulübü sahipsiz bırakmayacak.

“Kayyum söz konusu değil”

Toplantıda alınan kararlarla ilgili bilgi veren Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, “Kayyuma devredilme diye bir şey söz konusu değil. Karşıyaka Spor Kulübü büyük bir kulüptür. Bir yönetim hazırlanıyor ve yarın için bir yönetim kurulu listesi çıkacak” dedi.

3 ayaklı kurtuluş planı

Seçilecek yönetime her türlü desteği vereceklerini de sözlerine ekleyen Büyükoral, “Gerekirse camianın ileri gelenlerinden bir komite kurularak, başta Yaşar Holding, belediye ve hükümetle görüşerek kulübü içinde bulunduğu zor durumdan kurtaracağız. Binali Yıldırım’ın daha önce de kulübümüze desteği olmuştu, kendisiyle Başbakan olduktan sonra da görüşerek bize destek olmasını isteyeceğiz. Başta divan kurulu ve eski başkanlar olmak üzere, camianın ileri gelen isimleri yeni gelecek yönetimin her zaman yanından olacağız” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engin Baytar, Erzurum'a gitti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka turu son maça bıraktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?