ANA SAYFA > ÇEVRE > ÇİĞLİLİ KADINLARA KÜLTÜR GEZİSİ

ÇİĞLİLİ KADINLARA KÜLTÜR GEZİSİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÇİĞLİLİ KADINLARA KÜLTÜR GEZİSİ

Her fırsatta kadınları evlerinden çıkaracak projelerin önemini vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, kültür gezileri kapsamında Çiğli’de yaşayan 100 kadı için Ayvalık ve Kaz Dağları gezisi düzenledi.

Her mahalleden geziye katılan kadınlar, eşsiz doğa manzarasına sahip bölgede eğlenceli, dolu dolu bir gün geçirdiler.

Çiğli Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezileri kapsamında Çiğlili kadınlar, Ayvalık’ın muhteşem doğa manzarasını gezmenin tadını çıkardılar. Günübirlik gidilen Ayvalık gezisine ilgi büyüktü. Üç otobüsler yolculuk yapan Çiğli’nin çeşitli mahallelerinde yaşayan 100 kadını Başkan Hasan Arslan uğurladı. Erken saatlerde Ayvalık’a ulaşarak yöresel bir kahvaltıyla güne başlayan kadınlar kahvaltıdan sonra Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın eşi Ergül Arslan ve Başkan Yardımcısı Sevil Boran’ın ev sahipliğinde Kaz dağları, Cunda Adası, Şeytan Sofrası, Ağlayan Şelale, Hasan Boğuldu gibi önemli turizm alanlarını gezdiler. Tatlı bir yorgunluğun ardından öğle yemeği yiyen Çiğlili kadınlar, akşam saatlerine kadar süren gezide bol bol eğlendiler ve gittikleri yöreler hakkında detaylı bilgi aldılar.

Hayatın sıkıntılarından kısa süreliğine de olsa uzaklaşan Çiğlili kadınlar, bu tip organizasyonların gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Ayvalık’ın enfes ve büyüleyici doğa manzarasından çok etkilendiklerini dile getirdiler ve böylesi güzel bir günü yaşatan başta Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan olmak üzere tüm Çiğli Belediyesi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerini sundular.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KONAK'TA ÖNCELİKLİ HEDEF İŞ BARIŞI
Sonraki Haber EMEKLİLERİN MERAKLİ BEKLEYİŞİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?