ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Yücel'den liste değerlendirmesi

CHP'li Yücel'den liste değerlendirmesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Yücel'den liste değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP'nin İzmir Milletvekili Aday listesinin resmileşmesinin ardından, açıklanan İzmir listesini değerlendirdi.

Yücel açıklamasında "partide geçmişte görev yapmış il ve ilçe başkanlarının listede daha ön sıralarda olmasını, kadın ve genç adaylara daha fazla yer verilmesini beklerdik  " ifadelerini kullandı. Deniz Yücel şunları söyledi.

Seçim süreci başladıktan sonra ilçe örgütlerlerimizin de talep ve beklentileriyle paralel olarak bir çerçeve çizmiştik. Partide emeği olan, örgütün içinden gelen, partinin çeşitli kademelerinde görev almış, İzmir ve parti kamuoyunda tanınan adaylar olması gerektiğini ifade etmiştik. Bu isteğimizin tam anlamıyla karşılık bulduğu söylemek maalesef mümkün değil. En azından geçmişte görev yapmış il ve ilçe başkanlarımızın biraz daha ön sıralarda aday gösterilmesini beklerdik. Kadın ve genç adaylarımızın sayısı da biraz daha fazla olabilirdi. Genel merkezimizi ve Genel Başkanımızı da anlıyoruz elbette. Kısa zamanda önemli kararlar vermek durumunda kaldılar.

GENEL BAŞKANIMIZIN ADAYLIĞI GÜÇ KATTI

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yeniden İzmir’den Milletvekili adayı olmasının kendilerine güç ve moral kattığını belirterek "Listede yer alan İsimleri tartışmak doğru değil. Zaten 24 Haziran'a sayılı günler kalmışken bununla vakit kaybedemeyiz. Neticede bütün adaylarımız birbirinden değerlidir, partimizi temsil etmektedir. Özellikle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden İzmir’den aday olması, örgütümüze hem güç hem de moral katmıştır. Aday gösterilen diğer tüm arkadaşlarımız ve örgütümüzle birlikte, canla başla çalışarak 24 Haziran'da partimizin oylarını en üst seviyeye çıkararak, verdiğimiz demokrasi mücadelesine İzmir'den güçlü bir omuz vereceğiz." dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Şengül: Gönül kapılarımız her daim açık
Sonraki Haber Milletvekili Sürekli’den partisine destek mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?