ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP'li Uğur Yıldırım: Örgütlerin etrafında bir yumruk olalım

CHP'li Uğur Yıldırım: Örgütlerin etrafında bir yumruk olalım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Uğur Yıldırım: Örgütlerin etrafında bir yumruk olalım

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yerel seçimlere kısa süre kala örgüte seslenerek birlik beraberlik zamanı olduğunu dair bir açıklama yaptı.

"Sevgili Yol Arkadaşlarım;

Ülkemiz kurtuluş mücadelesi verdiği yıllardan sonra ilk kez ekonomik ve sosyal bir yıkımın eşiğine gelmiştir.

AKP iktidarının uyguladığı ekonomik ve siyasi politikalar uzun yıllar telafisi mümkün olmayacak tahribata sebebiyet vermiştir.

24 Haziran seçimlerinde bizler bunu görerek vatandaşlarımıza bu günleri anlatmaya çalıştık.

Bizler bu ülkenin kurucu partisinin üyeleri olarak yılmadan mücadelemize devam etmek zorundayız. Çünkü çocuklarımıza ve ülkemize borcumuz var.

Bu vesileyle Yeni #MYK mıza başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Başaracağız.

Artık her türlü tartışmayı, #KURULTAY #TALEPLERİNİ ve sosyal medya üzerinde yapılan eleştirileri bir kenara bırakarak Genel Başkanımızın önderliğinde yerel seçim çalışmalarına başlayarak halkımıza umut olmak zorundayız.

Şu dakikadan itibaren Kurultay çağrısı yapan arkadaşlarımızın bu çağrılarını bir kenara bırakmasını talep ediyorum. Çünkü bu çağrılar partimize ve ülkemize zarar veriyor bize inanmış milyonları umutsuzluğa sevk ediyor.

Biz Karşıyaka olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olarak hedefimizi %75 olarak belirledik ve çalışmalara başlıyoruz.

Tüm üyelerimizi âmâsız fakatsız ve lakinsiz İlçe Örgütünün etrafında yumruk olmaya ve çalışmalara destek vermeye çağırıyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zuhal Olcay doğum gününü yine Karşıyaka'da sahnede kutladı
Sonraki Haber Fabrika alev alev yandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?