ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li Sertel kayıt oldu, boyoz-gevrek dağıttı

CHP'li Sertel kayıt oldu, boyoz-gevrek dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li Sertel kayıt oldu, boyoz-gevrek dağıttı

TBMM 27. Dönem Milletvekili kayıtları hız kesmeden devam ederken, Meclis koridorları da kayıt esnasında renkli görüntülere sahne oluyor. Kayıt için gelen milletvekillerinin yöresel ürünleri ikram ettiği Meclis’te Cumhuriyet Halk Partisi’nden ikinci kez milletvekili seçilen Atila Sertel de kayıt esnasında İzmir’e özel boyoz ve gevrek dağıttı.

26. Dönem milletvekili olarak 24 Haziran genel seçimlerinde CHP İzmir 2. Bölge 4. sıra adayı olarak Meclis’e giren CHP’li Atila Sertel, eşi Ziynet Sertel ve yakın dostlarıyla Meclis’e gelerek kaydını tamamladı.

Mazbatasını teslim ederek kayıt işlemlerini tamamlayan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’den getirdiği boyoz, gevrek ve yumurtayı basın mensuplarıyla birlikte konuklara dağıttı. Burada bir açıklama yapan Atila Sertel, “27. Dönemin demokrasi ve özgürlük mücadelesi ile geçeceği şimdiden ortaya çıktı. Halkımızın hizmetinde olacağız. Sorunların çözümünde gayret sarf edeceğiz. Yeni dönem hepimiz için hayırlı olsun” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel’in rozetini eşi Ziynet Sertel taktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı futbolcular turp gibi...
Sonraki Haber MHP İzmir'den çocuk istismarı ve cinayetlerine dikkat çekmek için etkinlik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?