ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka İlçe Yönetimi Kılıçdaroğlu'na KSK forması verdi...

CHP Karşıyaka İlçe Yönetimi Kılıçdaroğlu'na KSK forması verdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka İlçe Yönetimi Kılıçdaroğlu'na KSK forması verdi...

Ankara'ya çıkarma yapan ve bir takım ziyaretlerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına katıldıktan sonra CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel'i ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka İlçe Yönetimi, Atilla Sertel'le birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti. 
İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Karşıyaka ilçe yönetimi genel başkan Kılıçdaroğlu'na Karşıyaka Spor Kulübü'nün renklerini taşıyan ve arkasında KEMAL KILIÇDAROĞLU 35,5 yazan formasıyla, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1926 yılında Karşıyaka Spor Klübünü ziyaretinde tenis müsabakasını izlerken çekilmiş tarihi fotoğrafını  ve üzerinde KSK logosu olan kahve takımı hediye etti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Yönetimi Sertel'i ziyaret etti
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır Şemikler Mahallesi'nde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?