ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir'den kurultay değerlendirmesi

CHP İzmir'den kurultay değerlendirmesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir'den kurultay değerlendirmesi

36. Olağan Kongresini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin kurultayını değerlendirdi

Kurultayı hem genel, hem de İzmir açısından değerlendiren Yücel, Kurultayın demokrasi şöleni şeklinde geçtiğini belirtirken, oluşan Parti Meclisi listesiyle ilgili olarak da “Genel başkanımızın yakın çalışma arkadaşlarını belirleme konusundaki tasarrufuna saygı duyuyoruz” dedi. Deniz Yücel açıklamasında şu sözlere yer verdi.

CESUR OLMALI VE MÜCADELE ETMELİYİZ

Adalet ve Cesaret temasıyla gerçekleştirdiğimiz 36. olağan kurultayın partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kurultayımız demokrasi çerçevesinde gerçekleşti, genel başkan adayı tek değildi, iki aday yarıştı, kurultay delegelerimiz tercihlerini ağırlıklı olarak genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'dan yana kullandılar ve genel başkanımız güven tazeledi. Genel başkanımız kurultay konuşmasında ülkenin iç ve dış sorunlarına ve çözümlerine dair önemli tespitlerde bulundu. Bunu hep söylüyoruz, bir ülkede adalet yoksa, demokrasi yoktur, özgürlük yoktur, devlet yoktur. Adalet devletin temelidir. İnsanların devlete güveni olmalı, şayet devlete güven kalmadıysa bir ülkede, o ülkede hiç bir kuruma güven kalmamış demektir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak herkes için adalet istiyoruz. Ve hepimizin cesur olması lazım. Hiçbir şeyden korkmadan, yılmadan, geri adım atmadan mücadele etmemiz lazım.

PM İÇİN BEKLENTİNİN YÜKSEK OLMASI NORMAL

CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Parti Meclisi listesinde İzmir’in temsiliyle ilgili değerlendirmede de bulundu. Yücel, CHP’nin en güçlü olduğu il olan İzmir’de beklentinin yüksek olmasının normal olduğunu belirterek, “Parti meclisi tablosuna ilk baktığımızda İzmir'den 4 isim olduğunu görüyoruz.2 isim genel başkanımızın listesinde yer almamakla birlikte, kurultayımızda demokrasinin işlemesi sonucu listeye girmişlerdir. İzmir, Cumhuriyet Halk Partisinin Türkiye genelinde en çok oy aldığı, en güçlü olduğu kenttir. O nedenle beklenti her zaman yüksektir. Parti meclisi üyeliği genel başkanımızın bire bir çalışacağı arkadaşların bulunduğu bir görevdir. Genel başkanımızın yakın çalışma arkadaşlarını belirleme konusundaki tasarrufuna saygı duyuyoruz. Kendisi böyle uygun görmüştür ki, liste bu şekilde belirlenmiştir diyoruz. Sonuçta hepimiz partimiz için, ülkemiz için çalışıyoruz, mücadele veriyoruz. Yine çalışmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Kişiler  önemli değildir, partimiz ve ülkemiz önemlidir. Ben göreve gelen tüm parti meclisi üyelerimizi ve yüksek disiplin kurulu üyelerimizi kutluyorum. Artık parti içi yarış bitmiştir. Önümüzdeki süreçte çok çalışmamız gerekiyor. Bunun farkında olup bütün mücadelemizi, partimizin oylarını arttırmak ve ülkemizi bu karanlıktan günlerden kurtarmak için vermemiz gerekiyor. Biz de bu bilinç ve sorumlulukla çalışmalarımıza devam edeceğiz.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Monaco'yu ağırlıyor
Sonraki Haber CHP'li Sertel: TRT’nin malı deniz!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?