ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir'de Muharrem İnce coşkusu

CHP İzmir'de Muharrem İnce coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir'de Muharrem İnce coşkusu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı olarak Muharrem İnce'nin açıklanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı adaylarının,  güçlü ve herkesin oyunu alabilecek, halkın sevdiği ve beğendiği bir isim olduğunu belirterek "24 Haziran'da biz kazanacağız, Türkiye kazanacak" dedi. Yücel açıklamasında şu sözlere yer verdi.

HEP HALKIN YANINDA OLMUŞ BİR ADAYIMIZ VAR

Partimizin Cumhurbaşkanı adayının Muharrem İnce olarak açıklanması sadece örgütümüzde değil, tüm Türkiye'de heyecan yaratmıştır. Bizler de Muharrem İnce gibi dürüst, korkusuz, cumhuriyeti ve demokrasiyi sonuna kadar savunan, halkın her kesiminden ilgi ve sevgi gören bir adayla yola çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Muharrem İnce, tüm Türkiye'nin tanıdığı ve toplumun her kesiminin beğeniyle takip ettiği bir isim. Cumhurbaşkanı adayımızın bu kadar tanınan ve sevilen bir isim olması 24 Haziran'da seçimi kazanmamıza çok büyük etki yapacaktır. Sayın İnce, hangi partiyi desteklerse desteklesin her vatandaşımızın oyunu alabilecek bir isim. Bizim de   istediği şey partimizin içinden ama partili partisiz herkesin oyunu alabilecek bir cumhurbaşkanı adayıydı. Bu beklentimizin gerçekleşmiş olması bizleri ayrıca mutlu etti.

Demokrasiye inanan, cumhuriyet ve Atatürk ilkelerinden hiçbir zaman ayrılmamış, iktidarın tüm baskılarına karşı korkusuzca ve yüksek sesle tepkisini göstererek Türk halkının yanında olmuş bir adayımız var. Muharrem İnce ismi, propaganda çalışmalarımızda da elimizi çok güçlendirecek ve örgütümüzün coşkusuna  coşku katacaktır

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından böylesine güçlü bir aday açıklanmışken şimdi bizlere düşen, kurtuluş günü olarak ilan ettiğimiz 24 Haziran'a kadar yorulmak bilmeden çalışmaktır. Biliyor ve İnanıyoruz ki, 24 Haziran'da biz kazanacağız, Türkiye kazanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bir Çocuk Bin Gülüş projesine büyük destek
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Sakarya'yı yendi ligde kalmayı garantiledi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?