ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İzmir Gençlik Kolları başkanından ''Andımız'' açıklaması

CHP İzmir Gençlik Kolları başkanından ''Andımız'' açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir Gençlik Kolları başkanından ''Andımız'' açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, Karşıyaka'da bir ilköğretim okulunda yaşanan ve okul müdürünün, öğrenci andını okuyan çocukları susturması olayıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Sarıküse," Milli Eğitimde Atatürk ve cumhuriyet ilkelerinden uzaklaşıldığını ve karşı bir devrim yapılmak istendiğini ifade ederek" şöyle konuştu.

"Son zamanlarda ülkemizin gündemini oldukça işgal eden,eğitim öğretim yaşamımızın nasıl karanlığa dönüştürülmek istendiğine şahitlik etmekteyiz.

Bu olaydan biri de maalesef ki İzmir’de meydana gelmiş kendini bilmez ve öğrencileri kadar yüreği olmayan bir okul müdürünün öğrencileri andımızı okurken onları susturmak istemesiyle kendini göstermiştir.Bu şekli bir yönetmelikle açıklanmak istense de altında yatan düşmanlığın ne olduğu çok iyi bilmekteyiz.

Şunu çok iyi bilmeliler ki bizler talimat almayız,o iş bunları söyleyen okul müdürüne yakışır bir iştir!Biz sadece Atamızın bize gösterdiği yolda durmadan yürüyeceğimize ant içtik!O zihniyetinde bunu anlamasını beklemiyoruz!

Bizler Cumhuriyet Halk Partili İzmirli gençler olarak eğitimde yaşananların laik demokratik Türkiye cumhuriyetine yapılan en büyük,en karanlık ve en yobaz saldırı olduğuna inanıyoruz. Çünkü eğitim bir ülkenin varoluşunun,  kurtuluş savaşından sonraki en büyük devam ettirici gücüdür.

DİK DURMAYA ANT İÇİYORUZ

İşte Bu Sebeplerle ,Bizler ülkemizde bir eğitim karşı devrimi yapmak,laik eğitim sisteminin kaldırmak isteyenlere yek vücut olarak karşı durmaya ant içiyoruz!

Okullarımızın herhangi bir partinin siyasi bürosu gibi kullanılmasına,bunu yapmaya çalışan eğitimcilere karşı durmaya kendilerinin gerçek anlamda orada ‘’Dingonun Ahırında’’ olmadıklarını kanıtlamaya ant İçiyoruz!

Bir kadının sokakta yürürken onları erkeklerle zina yapmışa benzeten sapkın zihniyetlerin Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı bu düzene karşı her zaman dik durmaya ant içiyoruz!

Taciz için bir kereden bir şey olmaz diyerek,eğitimini tamamlamak için bir yurtta kalan çocuklarımızı hiçe sayan karanlık zihniyetlerin karşısında durmaya ant içiyoruz!

Zamanında her türlü birlikteliği sağlayıp çocukların bir takım tarikatların yurtlarına gitmelerine vesile olmuş olup, şimdide o yurtlardan çıkan insanları suçlayan zihniyete,öküz öldü ortaklık bozuldu zihniyetlerinin her birine Atatürkçü gençler olarak karşı durmaya ant içiyoruz!

Şunu çok iyi biliniz ki bizler asla kandırılmadık,çünkü bizler bu ülkenin kurucuları Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bize öğrettiği ve miras bıraktığı laik,demokratik,ilerici ve bilimsel eğitim sistemine inandık ve inandığımız bu olguların ardında durmaya

ANT İÇİYORUZ!!!"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Burası Karşıyaka
Sonraki Haber Karşıyaka Çarşı: Bu müdürü semtimizde istemiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?