ANA SAYFA > İZMİR > CHP İzmir 24 Haziran için teyakkuzda

CHP İzmir 24 Haziran için teyakkuzda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İzmir 24 Haziran için teyakkuzda

24 Haziran seçimleri için adeta teyakkuza geçen ve seçimle ilgili çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı, seçimlerin güvenliği ve seçim günü oluşabilecek sorunlara anında müdahale edebilmek için kurduğu Hukuk ve Seçim Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

CHP İzmir Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay başkanlığında toplanan komisyon seçim güvenliği, seçim günü sandık başlarında yaşanabilecek sıkıntılara alınacak önlemler, değişen yasalarla ilgili ilçe başkanlıklarına yapılacak bilgilendirmeler ve seçim kurullarına verilecek temsilciler konularını masaya yatırdı.

Hukuk ve Seçim Komisyonu toplantısına ilişkin bilgi veren CHP İl Başkan Yardımcısı Avukat Mehmet Türkbay, seçim güvenliğinin tartışılır hale geldiği, KHK'larla hukuka aykırı düzenlemeler yapıldığı bir ortamda seçime gidildiğini belirterek, CHP İzmir olarak 24 Haziran Seçimlerine hazır olduklarını söyledi. 

CHP Hukuk Komisyonunun seçimlere kadar düzenli olarak toplanacağı, CHP İlçe Başkanlıklarında kurulacak komisyonlarla da bir araya geleceği bildirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Yönetim Kurulu divan üyelerine bilgi verdi...
Sonraki Haber ÇYDD gençlerinin sahne başarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?