ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP İlçe Başkanı Yıldırım kızını partiye üye yaptı...

CHP İlçe Başkanı Yıldırım kızını partiye üye yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP İlçe Başkanı Yıldırım kızını partiye üye yaptı...

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım 18 yaşına giren kızı Gizem Yıldırım’ı CHP üyesi yaparak partililere sizlerde çocuklarınızı partiye getirin onları üye yapın mesajı verdi…

Kızı Gizem’in partiye üyelik formunu kendisi imzalayan İlçe Başkanı Uğur Yıldırım; “ Partimizde genç üye sayısını artırmak için öncelikle parti üyesi arkadaşlarımızın 18 yaşına giren çocuklarını partiye üye yapmalarını istiyorum…
14 Temmuz 2018 ailemizin gözbebeği kızımız Gizem’in doğum günü... 18 yaşına girdiği ilk gün partimize üye yaptık ve kendisi CHP Karşıyaka İlçe Örgütünün en genç üyesi oldu.
Bizlere düşen çocuklarımızı beklentisizce; amasız, fakatsız, lakinsiz, partimize üye yapmak ve partimizin gençleşmesini sağlayarak gençlerimizin önünü açmaktır.
Unutmamalıyız ki geleceği; ancak gençlerle değiştirebilir ve yazabiliriz. Tüm üyelerimizi; çocuklarını ve eşlerini Partimize üye yapmaya ve aktif görev almaya çağırıyorum. Bu bizlerin partimize ve ülkemize karşı sorumluluğumuzdur” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’a MuayThai’de Türkiye 2.liği geldi
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi su ve mama kabı dağıttı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?