ANA SAYFA > İZMİR > CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel'den İzmir mesajları

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel'den İzmir mesajları

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Adıgüzel'den İzmir mesajları

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, partisinin İzmir il başkanlığını ziyaret ederek, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile bir araya geldi.

CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, ziyarette yaptığı konuşmada, "İzmir Türkiye'nin yüz akıdır. 2019'la ilgili tüm çalışmalarımızı da, İzmir'deki havayı tüm Türkiye'de estirmek için sürdürüyoruz" dedi.

Açıklamalarında partisinin 2019 çalışmaları hakkında bilgiler veren, seçim güvenliği tartışmaları ve gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Adıgüzel, şunları söyledi.

HİLEYLE MAÇ KAZANMAK İSTEMEYENLERE ÇAĞRI

Son günlerde seçim güvenliği ile ilgili tartışmalar toplumun genelindeki endişeyi dile getiriyor. Biz de bu konunun üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Siyasi partileri bu konu hakkında ziyaret ettik, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla görüşüyoruz. Türkiye'de adil seçim seferberliği başlatmak istiyoruz. Bu seferberliğe, Adalet yürüyüşünün bir benzeri olarak tüm kesimlerin katılmasını hedefliyoruz. Hatta AKP ve MHP'de de 'ben hakem hilesiyle maç kazanmak istemiyorum. Ben adaleti savunuyorum' diyenleri bu seferberliğe davet edeceğiz. Bunun içinde gönüllüler, partililer, adaleti ve demokrasiyi yaşamak ve yaşatmak isteyenler olacak. Nasıl İzmir'de sandıklara sahip çıkabiliyorsak, bunu tüm Türkiye'ye yaymak istiyoruz. Seçimlerde yaklaşık 150 - 200  bin sandık oluyor. Bu rakamlar dinamik parametreler, seçime göre değişebiliyor. Biz her sandığa bir kahraman arıyoruz. Urfa'da, Karadeniz'de, Antalya'da, Doğu Anadolu'da çalışacak, kentlerin en ücra köşelerine gidip, milletin iradesine sahip çıkacak kahramanlar arıyoruz. Çünkü sandığa bir irade yansıyor ama bunun sandıktan çıkışı çok daha farklı olabiliyor. Bir çok manipülasyon var. Bunların önüne geçmek için Türkiye'deki tüm seçmenleri tek tek inceliyoruz, seçmen listelerindeki hataları belirlemeye çalışıyoruz. Hatalar veya şüpheli durumlarda YSK'yı ve Nüfus Müdürlüğünü uyarıyoruz. Diyoruz ki 'buralardaki hatayı düzelt. Aman, o soy ağacında yaşıyor gözüküp bugün seçmen listelerinde görünmeyenleri seçmen yapmaya kalkma ensenizdeyiz, her an takip ediyoruz" diyoruz. 21. yüzyılda bu çalışmaları teknoloji kullanmadan yapmak mümkün değil. CHP olarak teknolojiyi bu konuda iyi kullanmaya çalışıyoruz. Şimdi oy çetelelerini   görüntülü algılayan bir sistemi, eğer YSK kaliteli bir veri gönderirse çetelelerdeki o çarpıları bile görüntülü olarak analiz edecek bir sistemi hazırladık. Şu an sistemin son testleri yapılıyor. Bu sistemi tüm seçmenlerin hizmetini sunacağız. Vatandaşlarımızdan ' Ben kendimi hiç bir partiye ait hissetmiyorum ama bu seçimlerin adaletli bir seçim olmasını istiyorum' diyen herkesin, bu uygulamayı telefonlarına indirip sandık sonuçlarını bizlere iletebilecekleri bir ortam yaratmak istiyoruz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Nazilli Belediyespor'u konuk ediyor
Sonraki Haber Vatan Size, Aileniz Bize Emanet projesinde 3900 askere ulaşıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?