ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > ÇEŞME’DE ODA MÜZİĞİ GECESİ

ÇEŞME’DE ODA MÜZİĞİ GECESİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ÇEŞME’DE ODA MÜZİĞİ GECESİ

Çeşme’nin önemli kültür varlıklarından, Aya Haralambos Kilisesi dün gece ilgiyle dinlenen bir oda müziği konserine ev sahipliği yaptı.

İzmir’de 60. Yılını kutlayan Goethe Enstitüsü işbirliği ile 28. Uluslararası İzmir Festivali’nde konser veren Amaryllis Quartett, Mendelssohn, Ligeti ve Schumann’ın yaylı çalgılar dörtlüsü için yazılmış eserlerini seslendirdi. Gustav Frielinghaus, Lena Wirth (keman), Lena Eckels (viyola) ve Yves Sandoz (viyolonsel)’dan oluşan Dörtlü’nün virtüözitesi özellikle Ligeti’nin bir numaralı yaylı çalgılar dörtlüsünde öne çıktı.

Avrupa genelinde parlak başarılara sahip, festivallerin ve kayıtların aranan Dörtlüsü Amaryllis, Çeşme Aya Haralambos Kilisesi’ndeki konserinden sonra, sempatik tavırları ve parlak yorumlarıyla yeni hayranlar edindi.

28. Uluslararası İzmir Festivali, 27 Haziran Perşembe günü Efes Antik Tiyatro’da yapılacak “Mario Frangoulis Efes’te” konseriyle devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber GOOGLE TV TANITILDI
Sonraki Haber İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NDE GÖRME ENGELLİLER KÜTÜPHANESİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?