ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Çeşme Kalesi'nde sesin büyüsüyle tanışın

Çeşme Kalesi'nde sesin büyüsüyle tanışın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme Kalesi'nde sesin büyüsüyle tanışın

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği 31. Uluslararası İzmir Festivali, İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile 9 Haziran 2017 Cuma günü Çeşme Kalesi’nde dünyanın sayılı a- cappella topluluklarından Alti & Bassi’yi konuk edecek.

Andrea Thomas Gambetti, Paolo Bellodi, Alberto Schirò, Diego Saltarella ve Filippo Tuccimei’den oluşan Alti & Bassi, klasikten geleneksele, cazdan popa çok geniş bir yelpazede şarkı söylüyor ve dinleyenlerini sesleriyle büyülüyor. Festivallerin en çok aranan topluluklarından olan Alti & Bassi’nin konseri saat 21.00’de başlayacak. Biletler Biletix’den alınabilir. Çeşme’ye gelmek isteyen izleyiciler için Sabancı Kültür Sarayı önünden belediye otobüsleri kalkacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ: Türkiye ekonomisini otomotiv sırtlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka Yönetim Kurulu bu gece toplanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?