ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Cemal Süreyya Karşıyaka'da ''Aşk'' ile anılacak

Cemal Süreyya Karşıyaka'da ''Aşk'' ile anılacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cemal Süreyya Karşıyaka'da ''Aşk'' ile anılacak

Karşıyaka Kent Konseyi, Tuna Kültür ve Sanat Derneği (TUNADER) ve Uğurtan Sayıner Gösteri ve Sanat Merkezi'nin katkılarıyla ölümünün 28. yılında Cemal Süreyya'yı anacak.

Karşıyaka Kent Konseyi Kültür Sanat Eğitimi Çalışma Grubu Başkanı Halit Şahin, "Cemal Süreyya ile Aşk'a Yolculuk" etkinliğinin 15 kişilik bir ekiple bir aylık bir hazırlık süreci olduğunu açıkladı. Müziklerin hazırlanmasında TUNA DER'in katkılarının olduğunu provaları ise Uğurtan Sayıner Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirdiklerini belirten Şahin, kültür ve sanat etkinliklerinin önemine vurgu yaparak "Biz Kent Konseyi olarak kültür şehri Karşıyaka'mızda çeşitli etkinliklere imza atmaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar da bizleri destekliyor. Karşıyaka halkının da arkamızda olduğunu ve sanata sahip çıktığını bilmek güzel" diyekonuştu.

TUNA DER Koro Şefi Çiğdem Sabuncuoğlu ise sanata destek veren ve Cemal Süreyya'yı seven herkesi, Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi'nde 9 Ocak2018'de saat 18'de Ölümünün 28. yılında Cemal Süreyya ile Aşk'a yolculuk etkinliğinde buluşmaya çağırdı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Oldenburg'u konuk ediyor
Sonraki Haber Girişimcilik kursunun yeni dönemine büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?