ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Celsus'ta bir dünya prömiyeri

Celsus'ta bir dünya prömiyeri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Celsus'ta bir dünya prömiyeri

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın(İKSEV) düzenlediği 32. Uluslararası İzmir Festivali, 1 Temmuz 2018 Pazar akşamı Celsus Kütüphanesi’nde bir dünya prömiyeri ile taçlanacak.

Akordeon sanatçısı, besteci Richard Galliano’nun yakın arkadaşı flütist Massimo Mercelli’ye ithaf ettiği “Jade Concero” ilk kez 32. Uluslararası İzmir Festivali’nde, Cameristi Della Scala eşliğinde bizzat Massimo Mercelli tarafından seslendirilecek.

32. Uluslararası İzmir Festivali’nin sondan bir önceki konseri Richard Galliano & Cameristi Della Scala 1 Temmuz 2018 Pazar akşamı saat 21.00’de Celsus Kütüphanesinde yapılacak. Konserde, ellinin üzerinde kaydı bulunan, solist ve besteci olarak çağımızın en verimli sanatçılarından biri kabul edilen Richard Galliano’nun, yaylı çalgılar ve akordeon için yaptığı bestelerinin yanı sıra Giovanni Sollima, Astor Piazzolla ve Antonio Vivaldi’nin eserleri de seslendirilecek. Konsere; Jade Konçertonun dünya prömiyerinde çalacak Massimo Mercelli’nin yanı sıra, Piazzolla’nın iki eserinde keman sanatçısı Laura Marzadori ve kontrbas sanatçısı Giuseppe Ettore solist olarak katılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ESHOT, Karşıyaka için otobüslerde yeni hat düzenlemesi yaptı
Sonraki Haber Yaman Sobay vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?