ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > CELSUS’DA ODA MÜZİĞİ GECESİ

CELSUS’DA ODA MÜZİĞİ GECESİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CELSUS’DA ODA MÜZİĞİ GECESİ

Birbirinden nitelikli konserlerin geride kaldığı 28. Uluslararası İzmir Festivali’nde sırayı 11 Temmuz Cuma gecesi yapılacak Quertetto Di Venezia konseri alacak.

Andrea Vio ve Alberto Battiston (keman), Giancarlo Di Vacri (viyola) ve Angelo Zanin(viyolonsel)den oluşan Quertetto Di Venezia, Festivalin fantastik mekânı Celsus Kütüphanesi’nde, dinleyicilerine doyum olmaz bir oda müziği gecesi yaşatacak.

İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile İtalya’nın Avrupa Birliği Dönem Başkanlığı çerçevesinde gerçekleşecek konserde Beethoven, Wolf ve Brahms’ın eserleri seslendirilecek. Eleştirmenlerin “büyülemekten öte bir performansa sahip, tamamen gerçek ve değerli” olarak yorumladıkları Quertetto Di Venezia, tanınmış konser salonlarının, festivallerin ve kayıtların aranan dörtlüsüdür.

11 Temmuz 2014 Cuma günü saat 21.30’da Efes Celsus Kütüphanesi’nde yapılacak konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşılabilecek, konseri izlemek isteyenler için Sabancı Kültür Sarayı yanından saat 18.30-19.30 arasında Kent Kart ile biniş yapılan ESHOT otobüsleri kalkacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR ÜNİVERSİTESİ'NDE BURSLAR GARANTİ ALTINDA
Sonraki Haber AKPINAR VE DİNİZ STAT KONUSUNDA ANLAŞTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?