ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > CELSUS KÜTÜPHANESİ’NDE POLONYA USULÜ & TÜRK USULÜ KONSER

CELSUS KÜTÜPHANESİ’NDE POLONYA USULÜ & TÜRK USULÜ KONSER

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CELSUS KÜTÜPHANESİ’NDE POLONYA USULÜ & TÜRK USULÜ KONSER

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) düzenlediği, 28. Uluslararası İzmir Festivali, Celsus Kütüphanesi’nde son derece özel bir konsere ev sahipliği yapacak.

Polonya ve Türkiye arasında kurulan diplomatik ilişkilerin 600. Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Polonya Barok Orkestrası Arte dei Suonatori, dünyaca ünlü barok kemancı Rachel Podger’in konuk sanatçı olarak katılımıyla yeni programı “Alla Polacca, Alla Turca”yı sunacak.

18. yüzyılda Avrupa’nın ilgisini uyandıran, doğunun iki güçlü ülkesi durumundaki Polonya ve Türkiye, yeni bir esin kaynağı arayan Avrupalı sanatçılar için cezbediciydi. “Alla Polacca, Alla Turca”, 18.yüzyılın Avrupa Müziği’nde Türkiye ve Polonya’nın arasındaki bağlara odaklanan özel programıyla unutulmazlar arasına girecek. Adam Mickiewicz Enstitüsü'ne bağlı dijital bir platform olan culture.pl ve Polonya Cumhuriyeti Kültür ve Milli Miras Bakanlığı işbirliği ile yapılacak konserde, çağımızın en önemli Barok Topluluklarından biri olan Arte dei Suonatori ve kemancı Rachel Podger, Telemann, Vivaldi, Haydn ve Mozart’ın eserlerini yorumlayacak.

18 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 21.30’da Festivalin en gözde mekânlarından Celsus Kütüphanesi’nde yapılacak konserin biletlerine Biletix gişelerinden ulaşılabilecek, konseri izlemek isteyenler için Sabancı Kültür Sarayı yanından saat 18.30-19.30 arasında Kent Kart ile biniş yapılan ESHOT otobüsleri kaldırılacaktır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZMİR'İN YENİ YOL HARİTASI TARTIŞILIYOR...
Sonraki Haber KARŞIYAKA YENİ YILDIZLARINI ARIYOR

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?