ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Caz Günleri, Fatih Erkoç-Kerem Görsev Trio’nun konseriyle başladı

Caz Günleri, Fatih Erkoç-Kerem Görsev Trio’nun konseriyle başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Caz Günleri, Fatih Erkoç-Kerem Görsev Trio’nun konseriyle başladı

Karşıyaka Belediyesi, ‘2. Caz Günleri’ni müzikseverler ile buluşturdu. Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio’nun muhteşem konseriyle başlayan caz şöleni, 2 Aralık’a kadar devam edecek.

Karşıyaka Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl ikinci kez Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Caz Günleri’, Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio’nun konseriyle başladı. Yaklaşık iki saat süren konser, salonu dolduran yüzlerce sanatsevere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. 27 Kasım’da Jülide Özçelik’in konseriyle devam eden Can Günleri, 2 Aralık’a kadar başarılı sanatçıları İzmirliler ile buluşturmaya devam edecek.

28 Kasım’da Güvenç Dağüstün & Burçin Büke & Bilal Karaman, 29 Kasım’da da Jehan Barbur, Suat Taşer Sanat Merkezi sahnesinde olacak. 30 Kasım’da Sena Şener, 1 Aralık’ta Burhan Öcal’s & Jazz Dream’in sahne alacağı Caz Günleri, 2 Aralık’ta Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars konseriyle son bulacak. Tüm konserler saat 20.30’da başlayacak. Ayrıca, her konser öncesi saat 20.00’da, Ayhan Sicimoğlu’nun kızı Ayşe Sicimoğlu sahne alacak ve farklı repertuvarlarla yarım saatlik caz müziği sunumları yapacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyakamızı kültür ve sanatın başkenti haline getirmek için çıktığımız yolda, önemli organizasyonlara imza atmayı sürdürüyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz Caz Günleri’nde, yine ülkemizin tanınmış ve başarılı sanatçılarını İzmirliler ile buluşturmaya devam ediyoruz. Unutulmaz müzik şölenlerine tanıklık etmek isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avni Erboy, Avrupa Fair Play Büyük Ödülü’nü aldı
Sonraki Haber ''İzmir Modeli'' sempozyumla anlatılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?