ANA SAYFA > İZMİR > "ÇANDARLI'YI ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ"

"ÇANDARLI'YI ZİRVEYE ÇIKARACAĞIZ"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Çandarlı sahil esnafıyla kahvaltılı toplantı da bir araya geldi.

Dikili Belediyesi Çandarlı Kültür Evi’nde gerçekleşen toplantıya, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Fen İşleri Müdürü Hasan Koşar, Belediye Meclis ve Encümen Üyeleri Ahmet Canseven, Murat Durak, Çandarlı Şubesi Zabıta Amiri Ali Turgut ve çok sayıda esnaf katıldı. Belediye yönetimi ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen esnaf, böyle bir toplantı düzenleyerek, taleplerini dinleyen Başkan Tosun’a teşekkürlerini ileterek, Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini hediye ettiler.

 

“İlçemizi birlikte yönetiyoruz”

 

Çandarlı Mahallesi sahil esnafının sorun, görüş, öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Tosun esnafa hitaben yaptığı konuşmasında, “Tüm ekiplerimiz, hem halkımıza hem de tatil döneminde ilçemize gelecek misafirlerimize huzurlu bir ortam yaratmak için başta sahil şeridi olmak üzere tüm ilçe genelinde düzeni sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hep sizlerin, esnafımızın, köylümüzün, halkımızın yanındayız. Katılımcı demokrasi anlayışını ön planda tutarak ilçemizi sizlerle ve halkımızla birlikte yönetiyoruz. Bu nedenle talepleriniz bizim için büyük bir önem taşıyor. Yapacağımız her çalışmada sizlerin görüşünü ve desteğini alacağız. Bundan emin olun. Sizlerle her zaman istişare yapacağız. Sorunların kalıcı çözümü için bütün bu çalışmaları sizlerle birlikte yapacağız. Bizim amacımız Dikili ilçemizde de Çandarlımızda da en sağlıklı, en iyi kent modelini gerçekleştirmektir’ ifadelerini kullandı.

 

Dikili’nin yıldızı parlayacak

 

Belediyecilikte vatandaşa hizmet etmenin esas olduğunu kaydeden Başkan Tosun, “Biz her türlü ayrımcılığa karşı çıkarak tüm Dikilimizi bir bütün olarak bağrımıza basarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim Dikili’de ortaya koymak istediğimiz anlayış; gece gündüz demeden, hiçbir ayrım yapmadan vatandaşla esnafla el ele verip sorunları çözerek ilçemizi ileriye taşımaktır. Bu inancımızla ve heyecanımızla gerek halkımızın yaşarken huzur bulduğu kenti dinamikleştirmek gerekse dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimiz için en güzel ve en düzenli ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda çok önem verdiğimiz Çandarlı mahallemizde de gerekli düzenlemeleri hep birlikte yapacağız ve sorunların çözülmesiyle belediye, esnaf ve vatandaş uyumu noktasında Türkiye’ye örnek olacağız. Halkımızla, esnafımızla, belediye olarak el birliği içinde hem Çandarlımızı hem de Dikilimizi turizm alanında da zirveye taşıyacağız. Adım adım tüm aşamaları tamamlayarak sahillerimizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Tatilcilerimiz ve vatandaşlarımıza en güzel yaşam alanları sunmak için tüm düzenlemeleri yapacağız. Turizm cenneti ilçemizin yıldızı parlayacak. Bu düzenlemeleri yaparken, çalışmalarımızda sizlerin de desteğini istiyoruz. Hem vatandaşlarımızın mutluluğu, hem de esnafımızın para kazanması ve geleceği için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 23 MİNİK RESSAMA ÖDÜL
Sonraki Haber OLGUN BAŞKAN KİRVELİK YAPTI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?