ANA SAYFA > EĞİTİM > Camdan çocuğun karnesi Milli Eğitim Müdürü'nden

Camdan çocuğun karnesi Milli Eğitim Müdürü'nden

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Camdan çocuğun karnesi Milli Eğitim Müdürü'nden

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle Karşıyaka’da bulunan 111 eğitim öğretim kurumunda eğitim- öğretim gören 46 bine yakın öğrenciye karneleri verildi.

Karşıyaka’da biri Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde yatan öğrenci olmak üzere çeşitli rahatsızlıklarından dolayı okula devam edemedikleri için evde eğitim- öğretim gören 16 öğrencinin karneleri evlerinde kendilerine verildi.

Karşıyaka’da cam çocuk olarak bilinen 11 yaşındaki Selçuk Yaşar Ortaokulu 5. Sınıfı öğrencisi Yusuf Alp Başaran’in karnesi evinde Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu tarafından verildi.

Birinci dönemi 100 üzerinden 92 not ortalaması ile tamamlayan Yusuf Alp’a karnesinin yanında takdir belgesi ve okumaya düşkünlüğünden dolayı da bir set kitap hediye edildi.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Şube Müdürü Mehtap Gemici, Okul Müdürü Abdullah Aycan, Rehber Öğretmen Çağdaş Karabıyık, Yusuf’un polis memuru annesi Fulya Gazel, anne annesi ile dedesinin bulunduğu karne tesliminde duygulu anlar yaşandı.

Anne Fulya Gazel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’na, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne, okul yönetimine katkılarından dolayı teşekkür etti.  Öğretmenlerden çok memnun kaldıklarını özellikle matematik öğretmeni Ersoy hocanın ilgisi ve katkısını unutamayacaklarını, Yusuf’un Ersoy hoca sayesinde Matematik dersini çok severek yaptığını söyledi

Karşıyaka’da 5’i özel olmak üzere 111 eğitim öğretim kurumunda toplam 46 bine yakın öğrenci eğitim öğretim görüyor.

18 Ocak’ta 15 günlük 1. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler ve öğretmenler 5 Şubat’ta 2. Döneme başlayacak.

Cam Kemik hastalığı

Osteogenesis imperfekta (cam kemik hastalığı) ya da OI olarak adlandırılan alışılmadık derecede kırıklara yatkın olan, anormal derecede kırılgan kemikler ile karakterize olan konjenital bir durumdur.

Yusuf Gazel’e bu rahatsızlığı 5 yaşında iken teşhis konulmuş. 6 yıldır özenle bakılan Yusuf okuldaki öğretmenleri eve gelerek eğitim öğretimini sağlıyor.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'de görev dağılımı tamamlandı
Sonraki Haber Turgay Büyükkarcı KSK başkanlığına adaylığını açıkladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?