ANA SAYFA > ALIŞVERİŞ > Çağla Şıkel, Karşıyakalılarla buluştu

Çağla Şıkel, Karşıyakalılarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çağla Şıkel, Karşıyakalılarla buluştu

MaviBahçe tarafından düzenlenen Shopping Fest’te ünlü manken Çağla Şikel, 'En Moda Sohbetler' isimli, halka açık bir söyleşi gerçekleştirdi.

MaviBahçe Kent Meydanı'nda gerçekleşen söyleşiye İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Eskiden kendisine bir kıyafet alırken heyecanlandığını anlatan Şikel, "Şimdi çocuklarıma alışveriş yaparken aynı heyecanı yaşıyorum" dedi. 

Oğlak burcu kadını olarak zamanı çok iyi bir zaman yönetimi olduğunu anlatan Şikel, "Bu konuda övünüyorum. Hafta içi beş gün yayın yapıyoruz. Yayından saat 12.00'de çıkıyorum. Bir saat spor yapıyorum. Çocuklarımı okuldan alıyorum. Onların gönlü ne isterse onu yapıyoruz. Çocuklarımla fazla ilgilenen bir anneyim. Onlarla geçirdiğim her vakit çok değerli. Çocuğumu parka götürdüm. Çocuk tek başına parkta oynuyor. Bu benim için çocuğumla geçirdiğim bir vakit sayılmaz. Ben eğer parkta çocuğumla birlikte oynayabiliyorsam, onunla sohbet edip, eğlenebiliyorsam.  Çocuklarım 08.30'da uyuyor. Benim için 4 ile 8.30 arasında hayatımda her şeyin durduğu bir andır. Onlara iyi bir anne olabilmek için elimden gelenin fazlasını yapıyorum" diye konuştu. 
 
ÖZÇEKİM İLGİSİ 
Söyleşinin ardından ünlü manken ile fotoğraf çektirmek isteyen MaviBahçe ziyaretçileri, adeta birbirleriyle yarıştı. Ziyaretçiler, Şikel ile fotoğraf için kuyruğa girdi. Ünlü manken, tüm ziyaretçilerle fotoğraf çekilirken, bebeklere ve çocuklara özel ilgi gösterdi.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 47 Numara Ayakkabı
Sonraki Haber Anadolu Ligi Finali İzmir’de tamamlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?