ANA SAYFA > İZMİR > Büyükşehir'den bayram hediyesi

Büyükşehir'den bayram hediyesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükşehir'den bayram hediyesi

Her bayram öncesi dar gelirli ailelerin hesaplarına para yatırarak destek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu bayram yine binlerce aileyi sevindirecek. Kurban Bayramı öncesi yaklaşık 23 bin ihtiyaç sahibi aileye 200’er lira tutarında yardım yapılacak. Büyükşehir Belediyesi'nin bu bayramda dağıtacağı toplam 4 milyon 599 bin TL aynı zamanda piyasalara da hareket getirecek. Paralar bankadan 17 Ağustos Cuma gününden itibaren çekilebilecek.

Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği uygulamalarla tüm Türkiye'ye örnek olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde dar gelirli ailelere yardım geleneğini sürdürüyor. İzmir'in yerel yönetimi yaklaşan Kurban Bayramı öncesin kentte  ikamet eden 22 bin 995 ihtiyaç sahibi aileye toplam 4 milyon 599 bin TL “Bayram yardımı”  yapacak. Büyükşehir Belediyesi, hem yaşanacak olası izdihamları hem de yardım yapılan vatandaşların teşhir edilmesini önlemek amacıyla aile fertleri adına açılan banka hesap numaralarına yatırılan 200’er TL'nin 17 Ağustos Cuma gününden itibaren çekebileceğini duyurdu. Belediye, yardım almaya hak kazanan ailelere birer mektup yazarak bilgilendirmede bulundu.

İhtiyaç sahibi aileler, htpp://www.izmir.bel.tr adresinden “Kurban Bayramı Yardımları” bölümünü tıklayıp T.C. kimlik numaralarını girerek yardım sorgulaması yapabilecek. Yardıma muhtaç yaşlılar, engelliler ve dar gelirliler ile şehit aileleri, gazi ve gazi yakınlarının yararlanacağı bu yardımlar, aynı zamanda bayram öncesinde kent ekonomisine ciddi bir hareketlilik de getirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Belçika’da doğdular, İzmirli olacaklar
Sonraki Haber Geleceğin yıldızlarından muhteşem final

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?