ANA SAYFA > GÜNDEM > Büyükşehir’den asfalt hamlesi

Büyükşehir’den asfalt hamlesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükşehir’den asfalt hamlesi

Asfalt ve parke üretiminde rekor kapasiteye ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki yolları yenileme çalışmalarına, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulmaların yaşandığı Konak, Karabağlar, Karşıyaka, Bayraklı, Bornova, Buca, Gaziemir, Çiğli, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova ilçelerinden başladı.

Belkahve, Bayındır ve Bergama olmak üzere 3 şantiyede birden asfalt ve parke üretimi yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kış sezonuna hızlı girdi. Uzun süredir yeni bağlanan ilçelerde, köy ve ova yollarında yoğun bir çalışma yürüten Büyükşehir, yeni şantiyelerin hizmete girmesinin ardından, asfalt üretimindeki kapasitesini saatte 160 tondan 740 tona çıkardı. Belkahve'deki merkez şantiyesinin imkanlarını kent merkezinde daha etkili kullanma olanağına kavuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi, kış sezonunda ilk etapta alt yapı çalışmalarından dolayı bozulmaların yaşandığı Konak, Karabağlar, Karşıyaka,  Bayraklı, Bornova, Buca, Gaziemir, Çiğli, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova’da asfalt atağı başlattı.

Alt yapı sonrası bozulan yollara hızlı müdahale
Büyükşehir ekipleri çalışmalarını, geçtiğimiz ay 11 metropol ilçedeki muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Aziz Kocaoğlu’na iletilen ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendirdi. İzmir’in birçok bölgesindeki su, kanalizasyon, elektrik, doğalgaz ve telekomünikasyon hizmetlerinin karşılanması amacıyla başlayan yoğun altyapı çalışmaları sonrasında bozulan yollar başta olmak üzere, merkezdeki mahallelerde "asfalt harekatına" geçildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, kış aylarında Konak, Karabağlar, Karşıyaka,  Bayraklı, Bornova, Buca, Gaziemir, Çiğli, Güzelbahçe, Narlıdere ve Balçova’da yoğun çalışmalar gerçekleştireceklerini belirterek, önümüzdeki Şubat ayına kadar metropol alandaki ihtiyaçların tümünün karşılanmasının hedeflendiğini söyledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de güz konserleri sürüyor...
Sonraki Haber Stajyer avukatlar kurgusal duruşmada deneyim kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?