ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral: ''Kenetlenerek, yeni yönetime sahip çıkmalıyız’’

Büyükoral: ''Kenetlenerek, yeni yönetime sahip çıkmalıyız’’

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral: ''Kenetlenerek, yeni yönetime sahip çıkmalıyız’’

Haftasonu yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da yeni başkanını seçmeye hazırlanan Karşıyaka’da, Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, oluşan son tabloyu Karşıyaka Haber’e değerlendirdi.

Şu anda camiada liste çalışması yürüten tek isim olan Mutlu Altuğ ile görüştüğünü söyleyen Büyükoral, “Mutlu’yla konuştum. ‘Çalışmalarımı yapıyorum ama kendi yaptığım bütçe yetmez’ dedi. Para da önemli ama, camianın mali konular dışında da arkasında duracağı bir yönetim olması gerekiyor. Yarın kaç paralık bir transfer yasağı ile karşılaşılacağı belli değil. Davalar bittikçe futbolcu borçları artıyor ve dolayısıyla bu rakam yükseliyor. Gelen bir yönetimin bunu kaldırmaya gücü yetmezse, yarın bunun altında kalmaktan korkar haklı olarak. Onun için, daha önce de birlik, beraberlik çağrısı yapmamın sebebi buydu” dedi.

“Öncelikle program netleştirmemiz lazım”

Bu süreçte camianın büyüklerine büyük bir görev düştüğünü belirten Büyükoral, “Öncelikle holdingin bütçesini netleştirmesi lazım. Ben de camianın ileri gelenleriyle Perşembe günü bir toplantı yapacağım. Onların da geleceğe dair mesajlar vermesi gerekiyor. Gelecek yönetimden ne bekliyoruz? Hemen çıkma mı? Yoksa birkaç sene durup dinlenme, borçları yapılandırma, altyapı geliştirme ve akabinde çıkma mı? Hemen çıkma bekleniyorsa, hangi şartlarda kimler nasıl davranacak? Nasıl el atacak? Yok, eğer geleceğe yatırım yapılacaksa, o zaman gelecek olan eleştirilere sadece yönetim değil, hep beraber nasıl göğüs gereceğiz? Burada taraftarın tavrı da çok önemli. Öncelikle bir program netleştirmemiz lazım. Bütçe önemli ama yönetimin önüne cesaretlendirecek bir şeyler koymak, camia büyüklerinden taraftarına kadar kenetlenerek gelecek yönetime sahip çıkmak gerekir” diyerek tüm camiaya birlik mesajı verdi.

Seçimde birden fazla aday olsa bile, şu anda bir çekişmenin camiaya yarar sağlamayacağını ve gönlünün listelerin birleştirilerek güçlü bir yönetim oluşturulmasından yana olacağını söyleyen Büyükoral, “Yeni tüzüğe göre aday olacak kişilerin en geç Cuma akşamı saat 5’e kadar Divan Kurulu’na listeleri vermesi gerekiyor. Çok az zaman kaldı, eğer çalışan, aklında bir şey olan, adaylık düşünen varsa, Divan Kurulu’yla görüşmek isteyen kim varsa hepsine kapımız açık. Kulübün kapısı açık, kim ne düşünüyorsa gelip bize anlatabilir” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber-ÖZEL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın gençleri, Fenerbahçe'ye kaybetti
Sonraki Haber Araziyi tahsis etsinler, Örnekköy’e stat yapayım…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?