ANA SAYFA > SPOR > Büyükoral: 15 Kasım'dan sonra yokum...

Büyükoral: 15 Kasım'dan sonra yokum...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükoral: 15 Kasım'dan sonra yokum...

Karşıyaka Spor Kulübü Divan Kurulu’nun geçen ay yapılan divan kongresinde seçim maddesi ocak ayına ertelendiği için görevine devam eden Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, kulübün 15 Kasım'daki olağanüstü mali genel kurulunda istifa edeceğini açıkladı.

Kimseye kırgınlığının olmadığını söyleyen kulkübün eski başkanlarından, divan başkanı Cihan Büyükoral, "Benim kavgacı ve icraatçı bir yapım var ama divan kurulu buna çok uygun olmadı. Divan biraz daha toparlayıcı bir kurul. 15 Kasım'da gerçekleşecek mali kongrede şirketleşme tartışılacak. Bunun kulüp için bir milat olması gerekiyor. Camianın salona gelerek fikir beyan etmeli. Şirketleşmeye olumsuz bakmıyorum. Modellerine bakmak lazım. Kimlerle, nasıl şirketleşeceğiz? Şirketleşmede bir Karşıyaka modelinin ortaya konması gerekiyor. Örneğin Göztepe modeli bize uymaz. Kurumsal bir şirketleşmenin uygun olacağını düşünüyorum. Karşıyaka halkının sahip çıkıp içinde olacağı, güçlü kuruluşların yer alacağı bir model olmalı. Dernek yönetiminin gücü muhafaza edilmeli” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1881 Adet ''Canım Atatürk'' kitapçığı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyakalı Kennedy haftanın en iyi beşinde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?