ANA SAYFA > SPOR > Büyükkarcı: Polemiğe girmek kulübe zarar verir

Büyükkarcı: Polemiğe girmek kulübe zarar verir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Büyükkarcı: Polemiğe girmek kulübe zarar verir

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ'un tek kasa sistemine geçildiği, bundan böyle tüm şubelerin gelir ve harcamalarının ana yönetimin kontrolünde olacağını açıklamasının ardından Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, polemiğe girmenin kulübe zarar vereceğini söyledi.

Şubelerle ilgili durumu basın önünde tartışmayacağını belirten Turgay Büyükkarcı, "Zaten sezon başından bu yana tek kasa gibiyiz. Futbol şubesi ve kulüp giderleri için hem kişisel olarak para verdim hem de basketbol şubesinin gelirlerinden katkı yaptık" dedi. Karşıyaka'da basketbol şubesinden sezon başından bu yana futbola yaklaşık 1.3 milyon TL kaynak aktarıldığı öğrenildi.

Yeşil kırmızılılarda geçen sezonun son bölümünde Başkan Fatih Diniz'in tüm branşları mali ve idari olarak kendisine bağlama kararının ardından dönemin Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu istifa etmişti. Pınar Karşıyaka'da aralık ayında kadro dışı kaldıktan sonra geçen hafta Yeni Zelanda'nın Breakers takımıyla anlaşan guard Kevin Dillard'a fesih bedeli olarak maaşının üzerine 20 bin dolar ödendiği belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yolcu trafiği yüzde 3 arttı
Sonraki Haber Turgut Uçar: Devreye galibiyetle başlamak büyük önem taşıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?