ANA SAYFA > GÜNDEM > BU KEZ ÇOCUKLAR KONUŞTU, BÜYÜKLER DİNLEDİ

BU KEZ ÇOCUKLAR KONUŞTU, BÜYÜKLER DİNLEDİ

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
BU KEZ ÇOCUKLAR KONUŞTU, BÜYÜKLER DİNLEDİ

Latife Hanım Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bölgede yapılacak kentsel dönüşüm ile sağlıklı ve depreme dayanıklı konutlar yaratacaklarını söyledi.

Mahallenin sorunlarını dinleyen ve çözüm yollarını anlatan Akpınar, çocuklara da söz verdi, nasıl bir Karşıyaka hayal ettiklerini sordu.

SORUNLARI DİNLEDİ

Her hafta farklı bir mahallede Halk Buluşmaları gerçekleştiren Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez Latife Hanım Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları ilk ağızdan dinleyen ve çözüm önerilerini sıralayan Başkan Akpınar, diğer toplantıların aksine bu kez en fazla sözü çocuklara verdi.

BU KEZ ÇOCUKLAR KONUŞTU

Geleceğin Karşıyaka’sını çocuklarla ve gençlerle yaratacaklarını söyleyen Başkan Akpınar, miniklere, nasıl bir Karşıyaka’da yaşamak istediklerini ve belediyeden beklentilerini sordu. Bazıları park, oyun sahası ve yeşil alan talep ederken bir çocuğun “En yakın arkadaşım işitme engelli. Onun için özel bir cihaz istiyorum” sözleri alanda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Akpınar, toplantıdan sonra mahallenin çocuklarına top ve çikolata hediye etti.

“ANLAYIŞI DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “En büyük hedefimiz, çocuklarımızın en iyi şartlarda ve özgürce yaşayabileceği kentler yaratmak. Bu çağda hala park ya da oyun sahası isteniyorsa sistemde ve siyasette sorun var demektir. Biz bunu değiştireceğiz. Sizden ne alabileceğimizi değil, size ne verebileceğimizi düşünüyoruz. Geleceğin Karşıyaka’sını, çocukların hayalleri ve yapmak istedikleri ile kuracağız. Bu bölgede yapacağımız kentsel dönüşüm ile de sağlıklı ve dayanıklı bir kent yaratacağız. Sadece binalarda değil, zihinlerde de dönüşüm yapacağız” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KAYIP GENÇ KIZ BULUNDU
Sonraki Haber REVNA TASARIMDA DÜNYA İKİNCİSİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?