ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor’dan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çocuklarına yaz jesti…

Bostanlıspor’dan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çocuklarına yaz jesti…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor’dan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Çocuklarına yaz jesti…

Bostanlıspor, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı öğrencilerine yaz ayları boyunca ücretsiz tenis dersi veriyor.

İki yıl önce kış döneminde başlatılan ve kış aylarında devam eden “Ücretsiz Tenis Kursları”na bu yıl yaz aylarında da devam ettiklerini belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy şu açıklamayı yaptı:
“Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile yaptığımız anlaşma gereğince tüm öğrencilerine ücretsiz tenis öğretiyoruz. Bostanlı Gode Cengiz Tenis Kortlarında tenis antrenörlerimiz tarafından verilen ücretsiz tenis kurslara katılan öğrencilerin malzeme eksiklerini de gideriyoruz. Top raket desteği de sağlıyoruz. Kurs devamında yetenekli olan çocukların bu spora performans sporcusu olarak devam etmelerini için onları daha aktif tenis kulüplerine yönlendiriyoruz. O kulüplerde de burs almalarını sağlıyoruz.”
Erboy, haftanın 2 günü yapılan çalışmalara katılımın fazla olmasının kendilerini de sevindirdiğini belirtti. “Antrenörümüz Berkan Sayal yönetiminde yapılan tenis kurslarında çocuklarımızın spora olan yeteneklerini de ortaya çıkması bizleri mutlu ediyor. Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile diğer branşlarda da ücretsiz spor okulları açmak için proje geliştireceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Modada Kanvas pantolon çılgınlığı
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı için bakanlıktan özel imar planı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?